Bokisha

Members
  • Content Count

    38
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bokisha

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Bojan Ludoški
  • Automobil
    BMW 320D E46

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Bokisha

    Krst kardana

    Cuo sam lupkanje ispod zadnjeg sedista, uglavnom kada menjam brzinu i kada zaustavljam auto. Otisao sam kod majstora da proverim sta je, kada smo ga digli na dizalicu, krst na kraju kardana ima jako puno lufta.
  2. Bokisha

    Krst kardana

    Pozdrav ljudi. Vozim 320d, 2000. godiste. Otisao mi je krst kardana, moze li se menjati samo on ili mora ceo kardan? Saveti, predlozi, sta god. Hvala unapred.
  3. Pozdrav ljudi, prijatelju zaglavljuje sajla gasa, pa mu treba nova. Zna li neko gde se moze nabaviti i po kojoj ceni? E36 1.8 benzin je u pitanju.
  4. Bokisha

    Cudan zvuk

    Problem resen. Pukao je zadnji nosac kardana, promenjeno i sad je sve u najboljem redu.
  5. Bokisha

    Cudan zvuk

    Majstor kada je cuo kaze da je kardan. Ali jos nisam stigao da odem da sredim to, ali moracu. Cisto sam pitao da olaksam muke.
  6. Bokisha

    Cudan zvuk

    Neko mozda jos neku ideju?
  7. Zvao sam Castrol sto se nalazi na Novom Beogradu. Slicna cena je i kod njih, nije ni blizu tih 2280 koliko pise na onom sajtu. A Delmax je isuvise jaka firma da bi se bavila laznjacima, bar neko moje misljenje.
  8. Nisam gledao cenu na sajtu. To da je oko 900 dinara litar sam danas proverio u Delmax prodavnici.
  9. http://www.opieoils.co.uk/p-60457-castrol-edge-titanium-5w-40-fst-advanced-fully-synthetic-engine-oil.aspx Evo i linka ko nije upucen o cemu se radi. Kazu da je novo na trzistu i da je veoma dobro. Aj da cujemo misljenja, vredi li sipati? Inace oko 900din je litar.
  10. Bokisha

    Volan

    Hvala Bobane. Problem resen, vise se ne cuje nista.
  11. Bokisha

    Volan

    Pozdrav svima. Od jutros mi se cuje zvug skripanja kad namotavam volan u desnu stranu, ali nije konstantan nego samo pri kraju. Neka ideja o cemu se radi? Sta da pogledam?
  12. Pozz ljudi. Zna li neko gde se moze uzeti novo kuciste kljuca, BMW-ovo naravno i je l'komplikovano presaditi elektroniku? Moje je trenutno klasican kljuc sa tri tastera, ali je dosta istrosen pa sam resio da to promenim.
  13. Bokisha

    Cudan zvuk

    Provericu auspuh. A nekako mi je opet kao da se neki lezajevi cuju. Je l' moguce da je kardan?
  14. Iz Nisa si, ja iz Novog Beceja. Samo nas oko 350km deli. :) Hvala ti u svakom slucaju, pogledacu ovde kod nekog. A kako da nastelujem sat na Board Comp., zuri 1h.