BMW Service

Members
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BMW Service

  1. IS je dosta redak kao stranac kod nas!Gadafi ako radis kao sto kazes onda si jedan od retkih i svaka cast!

    @titanika,potpisujem sve sto si rekao samo si katalizator zaboravio...

  2. Ulje nema veze sa drug lagerom koji se tebi cuje!Mana ili ne mana,druze sve ima svoj rok trajanja to je lezaj i nemoze vecno da traje!Da bi ga zamenio moras skinuti menjac,a kad si vec skinuo menjac ne bi bilo lose zameniti i korpu i lamelu,da ti se ne bi desilo da ti u skorije vreme crkne lamela po opet skidanje menjaca!Zamena ulja tvom problemu nece pomoci,a naravno da je preporucljiva zamena!

  3. Oba siva prodata,ovaj sa 210 je beli kojeg trenutno vozim!

    @titanika73 ,da tu sam ubacio motronika i jos xxx stvari...

    A ovaj beli je trenutno rasturen ceo,ojacava se skoljka,bela perla,u njega ide 2.5 m50,m3 izduvna grana i jos par detalja,svi su delovi tu!

    Slikacu auto kao osnovu kakav je bio i naravno sve ispratiti slikama,a pocetak radova uskoro cim se malo dodje do vremena!

  4. @ ///Misic

    Drugar nemoj mnogo da favorizujes sebe,na moju konstataciju "sipajte BMB" ti odgovaras "BMB ne moram da sipam, uvek sam pun, nikakav problem.",to je glup i banalan primer ali nemoj uvek sto na um to na drum jer nisi sam ovde,i to zna dosta da iznervira!Ovaj forum nije namenjan za svadju,i nemoj da se ljutis i opet drsko odgovaras vec primi kao savet,pozdrav!

  5. Milos je OK decko i veljiki ljubitel BMW-a,prosle god je vozio e30 325i m-tech 2 koji je kasnije zavrsio kod Gage Instruktora sa ovog foruma!

    Sto se tice raznih potenja po gradu tu ima jos xyz stvari koje su bitnije od samih agregata,u sustini ako nemas muda dzabe ti i da vozis M v10!

    a da.....

    i stvarno su glupa ova prepucavanja po forumu kako ide ciji auto,ciji ide bolje a ciji ne....svaki ciga svoga konja hvali!Nego sipaj BMB dodji na dogovoreno mesto,i u po auto pa se onda pokazi!