BMW Service

Members
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BMW Service

  1. Ja sampre 5 dana spakovao jedan weber 32/32 dmtr sa 101 obavezno mehanicki bas iz razloga sto nigde nije bilo ok karburatora i uz male prepravke na diznama benzina dobio se korektan rad i na plinu i benzinu a cela investicija 70e sto i nije tako mnogo!
  2. BMW Service

    BMW E34

    AC Baumgartner,ovlasceni diler i servis za BMW!Zagreb,HR!
  3. IS je dosta redak kao stranac kod nas!Gadafi ako radis kao sto kazes onda si jedan od retkih i svaka cast! @titanika,potpisujem sve sto si rekao samo si katalizator zaboravio...
  4. Nidzo sve se moze,mozda nije original ali hladnjak je hladnjak bio on na ladi ili bmw-u,ali nema veze ima original da bi se izbegla budz varijanta :)
  5. Ja ovaj od 200din imam 2 leta i nista mu ne fali!Kad ga ukradu,jupicu jos 3! :preved:
  6. Kao dnevna soba,vrh! samo patosnice...
  7. malo mnogo za te diskove! Novi zadnji 6200din + plocice 1600din= nepunih 100e Silen blokova ima od 600din"ali" pa do 40e amortizeri ok (monro gasni) znam da imaju i skuplji naravno i bolji ali ovo je neki kompromis cena/kvalitet!
  8. Izcimaj nekog ko ide u Kraljevo na auto pijac.Svake nedelje je tamo lik i imz metalne znakove odlicne po 200din!
  9. Ulje nema veze sa drug lagerom koji se tebi cuje!Mana ili ne mana,druze sve ima svoj rok trajanja to je lezaj i nemoze vecno da traje!Da bi ga zamenio moras skinuti menjac,a kad si vec skinuo menjac ne bi bilo lose zameniti i korpu i lamelu,da ti se ne bi desilo da ti u skorije vreme crkne lamela po opet skidanje menjaca!Zamena ulja tvom problemu nece pomoci,a naravno da je preporucljiva zamena!
  10. Evo ja cu drugaru da poklonim desni retrovizor,auto je fenomenalan i odavno nisam video ovako ocuvanu kocku,bravo majstore!javi se na pm i ostavi adresu a mozes i ovde!pozdrav!
  11. ja kad sam moje skidao prokuvao sam ih u jednom plehu na ne prejakoj vatri mozes i tako!
  12. oooo Gago konacno napredak,lepo sto je uspeo da se spasi prednji m-tech! Steta sto je nekad farban zadnji deo auto inace bi krila i hauba legli ko budali samar,ona su u prvoj boji
  13. pa i nije bash,npr u Kg je za 2.0 24500din,a za 2.5 celih 36000din!Po tom pitanju je Kg najgori!
  14. xaxa bilo me sramota...salim se zaboravio sam!
  15. Ja sam zainteresovan da idem!Ima li jos ko i ako neko hoce neka mi javi da se organizujemo!pozz.
  16. Oba siva prodata,ovaj sa 210 je beli kojeg trenutno vozim! @titanika73 ,da tu sam ubacio motronika i jos xxx stvari... A ovaj beli je trenutno rasturen ceo,ojacava se skoljka,bela perla,u njega ide 2.5 m50,m3 izduvna grana i jos par detalja,svi su delovi tu! Slikacu auto kao osnovu kakav je bio i naravno sve ispratiti slikama,a pocetak radova uskoro cim se malo dodje do vremena!
  17. nisam ucestvovao u raspravi od pocetka,samo izneo neko svoje misljenje al glupo je da se ovde nastavljamo rekla-kazala,ja odustajem,pozz!
  18. @ ///Misic Drugar nemoj mnogo da favorizujes sebe,na moju konstataciju "sipajte BMB" ti odgovaras "BMB ne moram da sipam, uvek sam pun, nikakav problem.",to je glup i banalan primer ali nemoj uvek sto na um to na drum jer nisi sam ovde,i to zna dosta da iznervira!Ovaj forum nije namenjan za svadju,i nemoj da se ljutis i opet drsko odgovaras vec primi kao savet,pozdrav!
  19. Milos je OK decko i veljiki ljubitel BMW-a,prosle god je vozio e30 325i m-tech 2 koji je kasnije zavrsio kod Gage Instruktora sa ovog foruma! Sto se tice raznih potenja po gradu tu ima jos xyz stvari koje su bitnije od samih agregata,u sustini ako nemas muda dzabe ti i da vozis M v10! a da..... i stvarno su glupa ova prepucavanja po forumu kako ide ciji auto,ciji ide bolje a ciji ne....svaki ciga svoga konja hvali!Nego sipaj BMB dodji na dogovoreno mesto,i u po auto pa se onda pokazi!
  20. Ovaj beli je sasvim ok a pratili su ga raznorazni maleri od havarije celog zadnjeg dela usled drifta do paljenja ali ok,cim stignem od posla postovacu sve slike!
  21. 320i 88god,servo,centralna,abs,diskovi nazad,sper,vise slika sutra kad se naspavam!!!