millanle

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About millanle

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Milan Stojanovic
  • Automobil
    Bmw 318i touring e46
  1. Kod mene je stavljen gm5 modulator od limuzine koja nema zadnje staklo na otvaranje i zato mi nije u funkciji. Cisto da znas da moze i do toga da bude.
  2. Video sam da je cest problem i da se lako resava. Jos da nadjem nekog ko ima karticu za kupovinu preko ebay-a pa da porucim. Dosta mi smeta sto ne radi, a moze da bude i problem kad se iz nekog razloga pokvari daljinac.
  3. Vido sam i ja sta sam napisao ali tek kad sam postavio. Prihvatam kritiku. Pozdrav!
  4. Sjebo sam se sa ubacivanjem ,pa pola slika nisam ubacio , a i ove duple sam stavio. Kako ispraviti to? :)
  5. Zdravo prijatelji da se predstavimo i ovde. . Trenutno sam u potrazi za nekim 17-icama i tako.
  6. Stopovi su ekstra ispali. Ja hocu kod mene da radim pa me interesuje cime si ih radio? Pozdrav!
  7. Druze 100% ti je puko nosac.Skoro sam pokusao da zalepim ali bezuspesno. Doteraj rucno taj far prema ovom sto radi nivelacija i nemas problema. Za menjanje drzaca moras da rasturis ceo far i da skines sociva skroz napolje. Bar je tako kod mene na e46 2000 god.
  8. Zdravo druze. Imam U moju karavelu kako je ja zovem inace e46 318i touring taj motor. Samo sto je kod mene oznaka kako kazu majstori m43 1895 kubika i 118konja. Sto se motora tice jedan od najprostijih i veoma pouzdanih motora, samo da uzmes dobar primerak. Odrzavanje nije toliko skupo, cak sta vise dodje mi isto kao i za Opel Merivu koju sam vozio pre njega. Nije neki motor za trke ali je za laganicu veoma dobar. Prosecna potrosnja grad 10-11 lagane voznje, a otvoreno izmedju 6,5 i 9 litara benzina. Vozim na benzin. Ako zelis jos neku informaciju samo reci. Pozdrav!
  9. Centralno radi , ali na kluc ne radi.Kako si resio problem? Sta se menja?
  10. Zdravo drugari! Od skora sam vlasnik e46-ice karavana 318i m43. I imam par sitnih problema koji me muce. Prvi je to sto kada gurnem kljuc u bravu na vratima on se okrece u prazno. Nece da odkljuca i zakljuca. Da li je imao neko sa foruma ovaj problem i kako da ga resim?
  11. Pozdrav svima! Da se predstavim kako i red nalaže. Milan iz Leskovca. Trenutno sam u fazi kupovine auta pa se nadam da ću možda i uz pomoć ljudi sa foruma postati vlasnik jednog Bmw-a. Zainteresovan sam za Bmw E46 318 118ks 2000/01 u karavan verziji.