ilijaaa

Members
  • Content Count

    38
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ilijaaa

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Ilija Paripovic
  • Automobil
    530 Xdrive

Recent Profile Visitors

667 profile views
  1. Ovaj auto ako uzmem uzimam ga iskljucivo posto je od jako dobrog drugara,auto je fabrika ali bukvalno fabrika,beli iz lestana mu je menjao menjac pre mesec dana,znaci dinar ulaganja nema,sto mehanicki sto limariski,nove gume glanc felne original,bas bas perfektan,jedino me muci sto je bela koza,i sto nema parking senzore...
  2. Prodao sam ga juce u loznicu.. Vec imam nesto u najavi ali videcemo jos :) http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7371688/bmw-535-za-skuplje
  3. Za udes sam kriv sam jbg,nije radila kontrola stabilnosti ni 4x4,auto to jutro oteran kod majstora,posto je oblajznuo neki zupcanik plasticni da ga zameni,medjutim nije stigao taj dan i ja ga uvece uzmem da idem do beograda i u povratku malo brzina malo letnje gume kontrole nije imao i jbg.. Odojio se na prevoju pri nekih 120 130 140 nzm ni sam,i na gas prokliza,posto sam ja drzao jedan isti gas i kad je odskocio zadnji tocak poceo da proklizava,i odmah me okrenuo u stranu krenuo mi zadnji kraj u levo i uspeo sam da ga kontriram,ali vec je bio blizu ivice i prednji desni tocak uhvatio travu..
  4. Steta ali sta je tu je,dobro je da je glava tu,ali bilo cupavo...
  5. Ja sam menjao kod mene zadnji desni istu gresku mi prijavljivao,motor mi radio a staklo stoji kako stoji,u pitanju je bila zabica sto dize staklo gore dole,kupio sam drugi podizac 40e platio i menja se u roku od 10 minuta nista lakse.
  6. Kad palim ne cuje se nista ali dok vozim na malom gasu cuje se preskakanje neko tak tak tak tak Izgleda da nije ovaj zupcanik kao za e83 kod njih ide prenos reduktota na lanac a kod mene na zupcanike drugaciji su servo motori jedimo ako unutra nije isti zupcanik mada ne verujem Evo bas gledam po ebay ima ih po 9 10 evra cak ima i aluminiumski i svugde pise da pase samo na x3 x5 x6 A kao moj samo na bmw 3
  7. Ima li neko iskustva sa greskom 5F3A,otisao mi je neki zupcanik u elektro motoru za pokretanje prednjih tockova,sada mi ne radi nista od elektronike abs,ebv,esp,4x4 nijedna kontrola... Nasao sam na interentu uzrok i to im je mana,dali neko zna dal taj motorcic moze da remontuje neko ili neki strugar koji moze da napravi taj plasticni zupcanik,niko nema to polovno,a nov kosta 68000din kod ostoje u cacku.
  8. ilijaaa

    kupovina e60

    Po meni u tom autu je prava stvar 3.0 dizel,tu se neces pokajati.
  9. Izgled samo rasiri ga malo,mislio sam da ce mi trebati ali nece vrhunski stoje,prodacu ih i to sto kazes...
  10. Hvala :) Inace ovo su slike bez distancera,ja se iskreno nadam da ce sutra i oni stici,pa cu ih namestiti predvece,iskreno ja sam i ovako prezadovoljan tako da mi distanceri nisu ni trebali,ali sad je gotovo. Moram paziti kad postavim distancere kako ce stajati napred da mi slucajno ne podigne krila.
  11. Konacno namestene 255/35/19 :yahoo: :yahoo: :yahoo:
  12. Stigle i te famozne felne sa 8j sve cetiri. Jedna samo isprobana sa gumom 245/40/19 Ne svidja mi se kako stoji narucene su gume 255/35/19 i distanceri. Inace falc i krakovi su niklovani,a unutrasnjost je u boji auta :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
  13. Bice slike ovih dana,nisam jos isao nemam kad zbog posla,cim uhvatim lufta da odem do bg-a bice slike.
  14. Sto je najjace auto ne stoji u garazi nego na maloj betnskoj ploci iza kuce i tu je ugasen pre 15-ak godina.