Rale ZR

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Rale ZR

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Rale Pavlovic
  • Automobil
    BMW 520D BMW 320I
  1. svaka cast kocka je vrhunska. :)
  2. farba nije losa ali je zafarbljivan pa se boje razlikuju pa ga hocu farbati celog :)
  3. slucajno sam pogresio znam da je e60 ali nesto sam gledao e61 pa slucajno to upisao :)
  4. odlican auto zelim ti puno predjenih kilometara. :)
  5. Evo i par slika moje limuzine http://postimg.org/image/whcalrngx/ http://postimg.org/image/p4a6f2mqv/ http://postimg.org/image/nbdxjwpzp/
  6. Kocka je trenutno u delovima skinuti su branici unutra izvadjen patos,sedista,skinute sve lajsne priprema se za farbanje. motor je u ok stanju ne duva ne trese jedino mi problem pravi protokomer ako neko ima da proda neka se javi.
  7. http://postimg.org/image/x6qn7krxl/
  8. http://postimg.org/image/ehzesrm95/
  9. motor je 2.0 sa dobro poznatih 6 cilindara. motor koji daje neverovatan zvuk. limarija je dobra samo sto je lose ofarban pa ga planiram ponovo ofarbati u neku jarko crvenu boju. sta vi mislite o tome?
  10. ne zurim sa sredjivanjem jer imam drugi auto ovo bi mi bio auto koji bih vozio ponekad iz zadovoljstva. Ne zelim da ga mnogo modifikujem zelo bih da ostane dosledan BMW-om dizajnu.
  11. Pozdrav svima od skoro sam vlasnik ovog BMW-a koji planiram da kompletno sredim pa me zanimaju vasi predlozi i sugestije u vezi toga. http://postimg.org/image/5hir3ical/
  12. http://postimg.org/image/5hir3ical/
  13. Pozdrav svima ja sam Rale iz Zrenjanina dosedujem dva BMW-a od toga je jedan 520D e61 2008 godiste a drugi je legendarna kocka 320i iz 1988 godine koju planiram da sredim.