Indorile

Members
 • Content Count

  1304
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Indorile

 • Rank
  bmw majstor
 • Birthday 06/07/1992

Contact Methods

 • Skype
  indorile

Profile Information

 • Ime i prezime
  Filip
 • Lokacija
  Beograd
 • Automobil
  A5 B8
 • Link do vaseg automobila
  http://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?showtopic=29750

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ta greska ti govori da turbo ne puni koliko treba sto si i sam izmerio, neki vakum busan ili spao, kontroler ne radi svoj posao ili crko turbo. Crknu motori u garantnom roku a ne turbo
 2. Termostat zameni, ne znam jel ti m47 imaju jedan ili dva, znam da na ovim novijima ima mali i veliki i moraju oba da se zamene da ne bi zezalo. A bez viska, pa ono, kako zabodes guzvu najebo si.
 3. Nema kodiranja dizni, nije common rail dizel. Dizne kupi svih 6 nove ili remontovane od bavarianwerke iz spanije sa ebaya, ovo kod nas polovno sve propisa jako brzo.
 4. Holandjani prodaju ceo kit sa letvom za 1500e, a ovako uradi sam varijanta koliko znam bude pumpa sa nove A klase oznake A1684660101 i ona moze nova da se nadje za 250e ali kakve sve prepravke idu ne bih znao da ti pomognem.
 5. Komsija jedan stari je drzao kljuse ispod pedala na nekoj ladi tristacu cemu vec. Kaze covek da je bas slatko robijao.
 6. Vadi taj rezervni iz auta dok jos mozes
 7. Ili to ili da nadjes obijaca nekog da ti otvori auto, tako je lik na kopaoniku pre koju godinu kada se zakljucao van auta.
 8. Indorile

  Oglasi

  Vecina kola koja sam gledao na oglasu i smatrao da su cene nerealne su i dalje na oglasu posle godinu dana i jace. Neki prodaju kola i po 2 godine i nista, a svi drkaju na recena kola i vicu vredi. "Mladja" i skuplja kola i mogu da se prodaju za trazene pare, ovo e46 po ceni e90 i slicno mozgu ne vredi.
 9. Indorile

  Oglasi

  "Noviji" BMW a 15 godina star 😂 Vise se kod njih plasticni klizac raspadne, pa napravi karambol, nego sto sam lanac pukne. Drugaru se na m42 dvoredni lanac istegao, meni se na m60 dvoredni istegao, a to su neunistivi nemenjivi lanci.
 10. Imam 3000rsd. Imam i ja, 2900rsd. E imam i ja, 2800rsd.
 11. Indorile

  Oglasi

  Mozak otisao, al' dok ima ko ce da plati sve je to okej.
 12. Forum kao medij je mrtav generalno, da se ne lazemo nije da ni ovde nije bilo prozivanja i svadja, samo u dosta manjoj meri jer za registrovanje na forum ipak treba neka tehnicka pismenost.
 13. Indorile

  Oglasi

  Realno po internet pricama BMW noviji od 1982e je suicid.
 14. Indorile

  Oglasi

  Sve je smece aj sad.
 15. Ako te vuce od pozadi to je valjda gurka? Samo dobra guma i ne razmisljas.