Igor_NS

Members
 • Content Count

  173
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Igor_NS

 • Rank
  bmw ucenik
 • Birthday 10/12/1992

Profile Information

 • Ime i prezime
  Igor B.
 • Lokacija
  Novi Sad/Rumenka
 • Automobil
  VW Golf, BMW 320d

Recent Profile Visitors

526 profile views
 1. Igor_NS

  Bmw 320d M 150ks

  Da li je neko ugrađivao kamericu za rikverc na multimediju? koja je procedura ugradnje i koju kamericu uzeti, gde je najbolje da sama kamera bude pozicionirana da to izgleda kulturica?
 2. Igor_NS

  Bmw 320d M 150ks

  Ma rešićemo ih, ne mogu ja to tako da gledam, nego sad majstor u gužvi, pa posle ide na godišnji i tako Čeljusti ja zadovoljan kako je ispalo, nisam hteo da eksperimentišem sa drugim bojama(možda nekad i prefarbam), neka ove sezeno budu crvene (+5ks daju čuo sam)
 3. Igor_NS

  Bmw 320d M 150ks

  ne spominjite mi branike kada sam menjao prednje levo krilo, limar mi je podesio taj prednji branik bio je u liniji sve pod konac, i ne prođe nedelju dana potkačim neko kuče izleti mi kod mene u ulici i izbijem branik, a par dana posle toga na parkingu ispred firme me neko udari u zadnji branik, i treba sada i njega da poliram i vratim u liniju
 4. Igor_NS

  Bmw 320d M 150ks

  Po neka slika od juče, u poslednje vreme je više blejao u garaži, vozio se Seat od burazera, ali nema ništa bez ove mašine bmw pa 10 mesta prazno Od novina samo farbanje čeljusti u crvenu
 5. Igor_NS

  Bmw 320d M 150ks

  Odustao ipak na bratovom seat leonu ARL sam uradio nedavno, na njemu mi se dopalo, ali ipak na bmw nećemo ništa dirati po tom pitanju Na bmw je bila ideja više iz razloga da ga spremim za chip, da ima više snage i bude rasterećeniji motor i turbina.
 6. Igor_NS

  Bmw 320d M 150ks

  Da li je neko radio STRAIGHT PIPE na ovom motoru? kakav bude zvuk? jel ide nešto bolje, da li šteti motoru/turbini?
 7. Igor_NS

  E46 320D 110kW

  Ko god ide kolima na more, baš da se reši tog pritiska, ako se pokvari negde nešto najboljei Atlas, nikada nisam imao potrebu da ih zovem, šljaka benga kao sat, ali znam ljude koji su imali iskustva i zatrebali su im, vrlo brzi i profesionalni, svi imaju dobra iskustva. Baš pre neki dan su me zvali, i produžio sam Evropa paket, planiram i ove godine u avgustu na more sa e46
 8. Igor_NS

  E46 320D 110kW

  Kada sam kupio e46 pre 2.5 godine prvo moje pitanje ovde je bilo koji majstor u ns je dobar za bmw, baš ti si preporučio vojvodića, sarađujemo i dan danas, niko drugi nikad nije otvarao haubu kod mene. Odličan majstor, dobar čovek, i kao što si rekao veliki ljubitelj bmw-a.
 9. Igor_NS

  E46 320D 110kW

  @dredger Hvala na info 😉
 10. Igor_NS

  E46 320D 110kW

  koji je elektricar u pitanju, moze kontakt broj?
 11. Igor_NS

  Bmw 320d M 150ks

  Prstenovi za tablu, da li je neko sam ugrađivao koliko je komplikovano?
 12. Igor_NS

  Bmw 320d M 150ks

  Ipak ništa od brembo plastikica, nije to za ovaj auto, a i montaža je haos lepe se i onda kad treba menjati pločice eto problema ? Najverovatnije ću farbati u ovu plavu kao sa druge slike.
 13. Igor_NS

  Bmw 320d M 150ks

  Da li je neko stavljao ove navlake na kočione čeljusti? Šta mislite o tome, kako će se uklopiti, i koje dimenzije bi mi trebalo, ako je neko već radio. Kako se one pričvrste, lepe se ili? Dvoumim se između tih navlaka, ili da obojim čeljusti u onu plavu M boju.
 14. Igor_NS

  E46 325Ci

  to je to tek sad felna dolazi do izražaja
 15. Igor_NS

  E46 325Ci

  javljajte utiske vožnje na gewindama, i ja se lomim da li da jurim neke niske opruge ili da idem na gewinde @NikNS Ako bude problema na tehničkom, javi se mada ne bi trebalo zbog gewindi, samo što kažu na normal visinu i lagano.