petarda

Members
  • Content Count

    54
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About petarda

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 07/10/1985

Contact Methods

  • AIM
    -
  • MSN
    -
  • Website URL
    http://-
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    -

Profile Information

  • Ime i prezime
    sven mihaljevic
  • Lokacija
    zagreb
  • Automobil
    BMW 525i E-34
  • Interests
    fotografija, filmom se bavim
  1. dakle pošto babić neće da kaže, kazat ću ja da plinska boca neće ići zbog benzinskog rezervoara koji je točno pod spremištem za gumu. meni u zagrebačkom hak-u rekli da bi moglo jedino ako se rezervar spušta za 5cm, ali zamislimo svi koliko je tu zahebancije i testova, i u krajnjoj liniji rezervar koji je 5cm niže :), pa ćeš vjerojatno odustati isto kao što sam odustao i ja kojem prvo nije padalo na pamet da će morati imati običnu bocu, jer meni je gepek strahovito potreban . .. :)
  2. strašna pila. ali da, ja sam evo prije 5 minuta gledao po oglasniku i 525i, 1996 god. dođe 7000€, a 540i 1998 god, sa full! opremom za isto 7000€. To je ljudi to.
  3. e pa ova su kola bolja i od moskviča! :clapping:
  4. petarda

    E38

    buhahahahahahaha !!!
  5. DANAS NA VIJESTIMA RECENO DA SU NASLI OLUPINU AVIONA I SVI 4 PUTNIKA SU POGINULI.. A meni je posebna ta prica jer mi stari kaze da su svi cetvorica bili piloti, a jedan od njih je njegov znanac koji ga je vozio u helikopteru MUP-a dok je papa bio u hrvatskoj. jos su se zajebavali i letjeli nisko preko cijelog zagreba i sada... moj stari inace radi na HRT-u ko kamerman.. eto, kako je svijet mali . ..
  6. petarda

    BMW 34

    i ja dakle uz sve ono sta sam napisao, imam i podizace, pa je aku i dalje ostao pod haubom. kazem da nema pravila, ko da su se ovi u munchenu zajebavali.. :preved:
  7. dakle nevjerovatan primjer kretenluka, neznam nisam jos to vidio na forumu, ali gospodo ovo je pravi horor . . .
  8. oprostite sta idem u off ali strasno me zanima ova tablica u negativu. jel ih ima kod vas ili je ovo uradi sam varijanta..?
  9. petarda

    BMW 34

    e ovako. moj bmw 525, 24ventila, 90 godiste, sa klimom, ima akumulator pod haubom. majstor je isto u bunilu gledao kada je htio nesto provjerit pa je automatski prvo otvorio gepek. tako da ove teorije 4 cilindra naprjed, 6 nazad, klima, ne klima, ništa to nije pravilo. naime, uvijek polemike oko toga.
  10. izvinite, moram da se ukljucim makar je to glupo jer je u HR standard drugaciji, ali javio sam se samo zato jer je zanimljivo da su cijene goriva u Srbiji vise od nasih :) :lol: :lol: Izrazit cu cifre u dinarima. ja radim kao snimatelj, ali iskljucivo kao vanjski suradnik, tako da sam na sve 3 nase televizije pomalo. onda mi je zarada oko 80,000 din, ali kad recimo uleti snimanje sapunice onda je 170,000. ali dobro (osim benzina) tu je zivot skuplji. daj kad vec pricamo, zanima me kolko je recimo kava u kaficu u centru Beograda. kod nas je vec dosla na 10 kuna (120 din)
  11. hvala nirvana na strucnom objasnjenju, ali evo samo da ti kazem da su sve tri bobine crkle prije nego sam ugradio plin. ova zadnja tjedan dana prije ugradnje.
  12. nije bitno to, nego sta vec spremam za sljedeci .. :)
  13. ma nenormalno je jedino to sta crkavaju jedna za drugom svaki mjesec
  14. neznam kolko je nova, vjerojatno oko 150 €. ja sam stavljao polovne 50 € .. jel se kome dogadalo isto. mislim ovo ko da je neka serijska greska
  15. aha. neznam, ovo je odjel za seriju 5 a mislim tu smo raspravljali i o plinu pa eto.. neznam idem vidjet pa ti ovo preusmjeri ako mozes..