petarda

Members
  • Content Count

    54
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by petarda

  1. dakle pošto babić neće da kaže, kazat ću ja da plinska boca neće ići zbog benzinskog rezervoara koji je točno pod spremištem za gumu. meni u zagrebačkom hak-u rekli da bi moglo jedino ako se rezervar spušta za 5cm, ali zamislimo svi koliko je tu zahebancije i testova, i u krajnjoj liniji rezervar koji je 5cm niže :), pa ćeš vjerojatno odustati isto kao što sam odustao i ja kojem prvo nije padalo na pamet da će morati imati običnu bocu, jer meni je gepek strahovito potreban . .. :)
  2. strašna pila. ali da, ja sam evo prije 5 minuta gledao po oglasniku i 525i, 1996 god. dođe 7000€, a 540i 1998 god, sa full! opremom za isto 7000€. To je ljudi to.
  3. e pa ova su kola bolja i od moskviča! :clapping:
  4. petarda

    E38

    buhahahahahahaha !!!
  5. DANAS NA VIJESTIMA RECENO DA SU NASLI OLUPINU AVIONA I SVI 4 PUTNIKA SU POGINULI.. A meni je posebna ta prica jer mi stari kaze da su svi cetvorica bili piloti, a jedan od njih je njegov znanac koji ga je vozio u helikopteru MUP-a dok je papa bio u hrvatskoj. jos su se zajebavali i letjeli nisko preko cijelog zagreba i sada... moj stari inace radi na HRT-u ko kamerman.. eto, kako je svijet mali . ..
  6. petarda

    BMW 34

    i ja dakle uz sve ono sta sam napisao, imam i podizace, pa je aku i dalje ostao pod haubom. kazem da nema pravila, ko da su se ovi u munchenu zajebavali.. :preved:
  7. dakle nevjerovatan primjer kretenluka, neznam nisam jos to vidio na forumu, ali gospodo ovo je pravi horor . . .
  8. oprostite sta idem u off ali strasno me zanima ova tablica u negativu. jel ih ima kod vas ili je ovo uradi sam varijanta..?
  9. petarda

    BMW 34

    e ovako. moj bmw 525, 24ventila, 90 godiste, sa klimom, ima akumulator pod haubom. majstor je isto u bunilu gledao kada je htio nesto provjerit pa je automatski prvo otvorio gepek. tako da ove teorije 4 cilindra naprjed, 6 nazad, klima, ne klima, ništa to nije pravilo. naime, uvijek polemike oko toga.
  10. izvinite, moram da se ukljucim makar je to glupo jer je u HR standard drugaciji, ali javio sam se samo zato jer je zanimljivo da su cijene goriva u Srbiji vise od nasih :) :lol: :lol: Izrazit cu cifre u dinarima. ja radim kao snimatelj, ali iskljucivo kao vanjski suradnik, tako da sam na sve 3 nase televizije pomalo. onda mi je zarada oko 80,000 din, ali kad recimo uleti snimanje sapunice onda je 170,000. ali dobro (osim benzina) tu je zivot skuplji. daj kad vec pricamo, zanima me kolko je recimo kava u kaficu u centru Beograda. kod nas je vec dosla na 10 kuna (120 din)
  11. hvala nirvana na strucnom objasnjenju, ali evo samo da ti kazem da su sve tri bobine crkle prije nego sam ugradio plin. ova zadnja tjedan dana prije ugradnje.
  12. nije bitno to, nego sta vec spremam za sljedeci .. :)
  13. ma nenormalno je jedino to sta crkavaju jedna za drugom svaki mjesec
  14. neznam kolko je nova, vjerojatno oko 150 €. ja sam stavljao polovne 50 € .. jel se kome dogadalo isto. mislim ovo ko da je neka serijska greska
  15. aha. neznam, ovo je odjel za seriju 5 a mislim tu smo raspravljali i o plinu pa eto.. neznam idem vidjet pa ti ovo preusmjeri ako mozes..
  16. dakle tocno to sam i ja htio rec za svabe i svicarce. pa jebote on ode u svojim novim cipelama u uglancani ovlasteni servis sa novim mramornim podom i racun mu ispadne ko 10 mojih kod zlatka, mog majstora. jasno da jadan covek to ne podnosi i uzme kredit za novi E-60, koji ga ispadne manje od jednog posjeta servisu, a ja ga za te pare odrzavam cijelu godinu ..
  17. meni u 4 mjeseca riknule 3 bobine! prvo je trokirao na kretanju sa semafora a onda sam na kraju jedva stigao do mog majstora.. nakon mjesec dana, pocelo ponovno trokiranje, ja mislio da je ovaj ugradio neku sjebanu, kad ono kaze otisla ti druga. i sada nakon 2 mjeseca opet poceo da trokira.. ! koji se dzavo desava sa mojim kolima?
  18. petarda

    E-34 PLIN

    reko sam da su bobine jer sam mijenjao 1. a nakon mjesec dana i 2. ! (znam kako se osjeti, nije bilo detonacija ali trokira da poludis, nemoze sa semafora krenut) a sada u picku materinu, evo ja svaki put sve moram proreknut, danas me opet jedna od bobina pocela zajebavat! izgleda da odose i jos jedna! ali posto trokira i na plinu, to znaci da nije rjesenje zasto auto inace ide bolje na plin nego na benzin. mozda su tolko usavrsili plinski softver da je to jednostavno to i ide jednako a meni se cini da ide bolje... :) otvorit cu drugu temu sto se tice rikavanja bobina ..
  19. petarda

    E-34 PLIN

    ma nesto su me bobine jebale.. neznam jel do toga.
  20. bokibmw: meni uopce nije jasno da vi mozete ugradit plin i za to dat nekih 250 - 300 eura, a nas tu kosta 1000 - 1800. a onda se s druge strane ispostavi da su vam cijene goriva puno vece! ludilo.. inace, ja sam u ponedeljak ostavio auto u radioni, u utorak ga podigao i narucen sam za atest kod njih za tjedan dana. oni ce pregledat, ja platit 1100 kuna (oko 11000 dinara) i to je to. 2000 dinara skuplje od svega onog s popisa ali bar na jednom mjestu i zbogom. na sljedecoj registraciji upisuju mi promjene u knjizici vozila. IxINBG: znaci razlika je 50%. ok ali opet je skuplji 60 % !!! o
  21. necu manji . . . meni je auto tek iznad 2000 kubika auto :prankster2:
  22. ma da neznam, ja sam cuo da niko od tih radionica jos nije ovlasten da vam izda atest..
  23. petarda

    E-34 PLIN

    matics: imam klasicni sekvent sone 666: poslikat cu ovih dana marko 13: zasad plina ne trosi nista vise nego benzina. ali prekratko ga imam da bi ulazio u dublje rasprave zasad..
  24. petarda

    E-34 PLIN

    boze isuse, a kolko znam vama je prosjecna placa manja nego hr, pa kako brate mili izdrzavate.. inace, sada je barel pao sa 140ak dolara na ispod 100, a bas je bilo na vijestima, kada je prije par mjeseci barel kostao isto tako ispod 100$, cijene su benzina bile oko 8,30 kn po litri !!! dzubrad i tu i tamo, ali ovi vasi lesinari... :) :(
  25. ma prijatelju znam, ali ja govorim o starim autima poput mojeg, i nemam se sta tjesit nego plivam u cijenama zivota :) a sta se tice dizela, nabijem ga na q..ac kad na plin trosim duplo manje od njega.