Svaler

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Svaler

  1. Гужва била, испитни рок, па нисам писао.

    Како ствари стоје, након регистрације голфа сам одустао од размишљања о мењању аута.

    29 црвених за голфа, могу замислити тек шта за бмв-а са више кубика и коња...

  2. И да, јел се може очекивати просек потрошње неких 6-7 литара вожње до 120-130? Не терам брже ауто.

    И нека оквирна цена регистрације? Не прве. значи без таблица нових, саобраћајне и тога...

  3. 2008 godine sam imao istu dilemu golf IV ili e46. Poslusao sam znalce i kupio golfa-bmw mnogo trosi, skup za odrzavanje i ostale mudrolije. Zeznuo sam se kao niko auto me je uzasno sluzio i bio krsina, doduse benzinac. Cim sam ga se resio poslusao sam srce i uzeo e46 i ni jednog trenutka nisam zazalio. Vozim 318d i zaista je zahvalan za odrzavanje. Ne stedim na delovima jer uz kvalitetno odrzavanje sluzi bez problema. Licno, jedini problem veci sam imao sa remenicom radilice koja mi je pukla u voznji. Od ostalih mana-klasika turbina, plivajuci, pumpa. Skoro sam uzeo drugarovu cetvorku i veruj mi da je razlika ogromna u osecaju voznje.

    Godisnje prelazim 12-14000 i na toliko mu radim mali servis. 5 litara ulja i svi filteri. Cena zavisi od ulja koje izaberes i kvaliteta filtera. Klasicni veliki servis ne postoji zbog lanca

    Далеко од тога да сам незадовољан голфом, ово је друга четворка код нас у кући и стварно нас одлично служи. Служила је и прва још дуже, служила би још да није налетео теретни комби на њу.

    Ова сад је са много добрим пакетом опреме, не би да после ње узмем неку клотару бмв-а и још да ме све то изађе скупље.

    Сумњам у све те километраже по огласима. Видим да су већина на плацевима, каква је ту ситуација, јел се може очекивати да је боље одржаван преко одакле је дошао или избегавати гледање тих?

    obicno oni koji voze wv vremenom predju na audi :D to je ta grupacija, delovi isti. e46 je dobar auto, samo gledaj sve kad budes kupovao, moze skupo da te kosta los

    Обично, ћале сад вози Аудија :)

  4. Запали ми за око модели 2001-2003, пробао бих задњу вучу, е сад... мука...

    Занима ме што више ствари о тим аутима:

    -одржавање (мали, велики сервис)

    -кварови (дал' има нешто на шта посебно треба обратити пажњу)

    -потрошња

    -издржљивост (по пређеним километражама и то)

    -мане

    -предности

    Тренутно возим голфа 4 116 коња са 6 брзина, па би најбоље било неко поређење са њим у вези цена одржавања (малих и великих сервиса) и осталог.

  5. Поздрав свима, Срђан из Темерина.

    Тренутно возим VW, али размишљам о евентуалном преласку на 320Д, па бих отворио тему у одељку предвиђеном за то да се распитам о неки стварима које ме интересују о том моделу.

    Поздрав и свако добро :thumbsup: