Svaler

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Svaler

 • Rank
  bmw pocetnik

Profile Information

 • Ime i prezime
  Srdjan
 • Automobil
  Golf 4 TDI GTI

Recent Profile Visitors

186 profile views
 1. Svaler

  320D - савети пре куповине

  Гужва била, испитни рок, па нисам писао. Како ствари стоје, након регистрације голфа сам одустао од размишљања о мењању аута. 29 црвених за голфа, могу замислити тек шта за бмв-а са више кубика и коња...
 2. Svaler

  320D - савети пре куповине

  И да, јел се може очекивати просек потрошње неких 6-7 литара вожње до 120-130? Не терам брже ауто. И нека оквирна цена регистрације? Не прве. значи без таблица нових, саобраћајне и тога...
 3. Svaler

  320D - савети пре куповине

  Далеко од тога да сам незадовољан голфом, ово је друга четворка код нас у кући и стварно нас одлично служи. Служила је и прва још дуже, служила би још да није налетео теретни комби на њу. Ова сад је са много добрим пакетом опреме, не би да после ње узмем неку клотару бмв-а и још да ме све то изађе скупље. Сумњам у све те километраже по огласима. Видим да су већина на плацевима, каква је ту ситуација, јел се може очекивати да је боље одржаван преко одакле је дошао или избегавати гледање тих? Обично, ћале сад вози Аудија :)
 4. Svaler

  Поздрав свима

  Не знам тачно у те ознаке модела, дал је е46? Између осталог зато сам се и регистровао, да мало сконтам то. Гледам годишта 2001-2003, имаш и тему тамо, па пиши :)
 5. Svaler

  320D - савети пре куповине

  Например, цена малог сервиса и на колико км се ради? Ауто би прелазио 15-20 хиљада годишње.
 6. Запали ми за око модели 2001-2003, пробао бих задњу вучу, е сад... мука... Занима ме што више ствари о тим аутима: -одржавање (мали, велики сервис) -кварови (дал' има нешто на шта посебно треба обратити пажњу) -потрошња -издржљивост (по пређеним километражама и то) -мане -предности Тренутно возим голфа 4 116 коња са 6 брзина, па би најбоље било неко поређење са њим у вези цена одржавања (малих и великих сервиса) и осталог.
 7. Поздрав свима, Срђан из Темерина. Тренутно возим VW, али размишљам о евентуалном преласку на 320Д, па бих отворио тему у одељку предвиђеном за то да се распитам о неки стварима које ме интересују о том моделу. Поздрав и свако добро :thumbsup: