Andrej55

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Andrej55

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 12/27/1988

Contact Methods

Profile Information

  • Ime i prezime
    Andrej Ciric
  • Lokacija
    Beograd
  • Automobil
    bmw 116i
  1. upravo to.. moj drugar je do skoro mislio da bmw 1 ima prednju vucu. tako da je sasvim ocigledno zasto onda ljudi kod nas smatraju da ovo nije pravi bmw,da je zenski itd. doduse,ja stvarno vidjam dosta devojaka i zena da ga voze,ali auto nikako nije za podsmevanje. mozda ga zovu baby bmw,ali to ne znaci da je smesan i neozbiljan za voznju. inace,meni je zelja 123d ili 130i,mada pre ovaj prvi zbog registracije i odrzavanja. ali svakako da me vuce redni sestak sa 265ks :)
  2. jeste,ogibljenje je tvrdje kod svakog bmw-a,to stoji.. ali verujem da su run flat gume isto krive za to,ali sto kazes,koliko sam do sad puta uleteo u gadne rupe i nista se nije desilo.a ne moram da mislim upste na menjane gume ako dodje do pucanja,tako da su dobra opcija :) sto se tice ove male prozvike.. ne znas koliko nisi upravu,ali zasto bismo se sad ubedjivali? ja isto mogu da potvrdim da su 1.9 jtd i motori tog tipa sasvim pristojni protivnici,verovao ti ili ne. samo treba da vozis kako i treba da se vozi jedan bmw,i nema zime. kakva sad medjuubrzanja. uostalom,na prvoj krivini padaju i
  3. a pa ti si onda vec iskusan,110k je lepa cifra :preved: ja nisam uspeo preko 210 (po cajgeru),doduse,bio je napakovan sa koferima i 4 osobe,tako da sam zadovoljan. a sto kazes,na autoputu bg-nish mozes da ga vozis 200 konstantno,jedino sto onda malo jace trosi.. a vozio sam ga preko topole,ali bila je neka guzva i kamioni,tako da nista od uzivanja. ja volim da ga pocepam kroz kosutnjak,bas mu lepo lezi taj deo. :) i da,kupe je dosta lepsi,sad gledam sa slika. moj je sa 5v ali slozices se,dosta prakticniji ovako. i jos jedna stvar koja me nervira su ove run flat gume,imam osecaj da je auto
  4. nije prva jedinica,ima jos jedna ;) btw,jel te smara malo kvacilo,nekako je previse mekano i treba da se navikne covek na polazak u prvoj npr. ja sam imao problema u pocetku,nisam mogao da potrefim nikako a da ne dam ili previse gasa ili premalo. sada posle 19000 km je sve kako treba. i ono sto me odusevljava jeste kako ide taj mali 1.6. tj,uopste ceo auto kako je podesen,pocev od ogibljenja pa do kocnica. jeste slab,ali moze da se nosi sa mnogo jacim autima... pozdrav i u zdravlju da te sluzi,kao i mene do sad :)
  5. heh mene je taj pick up odusevio :vampire: kad god lupi gas,zavrti se po stazi... a pisalo je da ima 400 ks cini mi se.
  6. ne,ne,nisi mi razumeo... naravno da mi nije glupo da se upoznam sa ostalima nego nisam hteo da se namecem nesto,vec ste bili u nekoj prici pa mi je bilo glupo da vas prekidam :lol: opusteno,upoznacu vas polako,na skupu nekom opet.
  7. evo npr ja sam bio,i kao sto rekoh,upoznao sam na kratko leona63 ali jednostavno,nov sam na forumu a i najmaldji sam bio tamo,pa mi je i bilo malo glupo da se sad ''trpam'' tamo.. ali kao sto rekoh,bice jos prilika,nadam se.. poz
  8. evo ja sam malopre stigao i takodje da potvrdim da je odlicno bilo... malo su smaracki odradili deo sa taxi driftom,jer je ulazio ko je stigao,nije bilo nikakvog reda,al dobro... steta za bokija,riba je stvarno dobro vozila,no i pored toga mislim da je mogao da je dobije lagano.. jebi ga,greska je presudila. inace,uzeo sam i dve majice bmw club srbija i super su,lepo uradjene stvarno. upoznao sam jedino leona63 :preved: na kratko,al nema veze,bice jos prilika. poz
  9. pretpostavljam da je pitanje glupo,ali nisam uspeo da procitam nigde... :D da li se karta kupuje tamo na ulazu ili mogu/moram i npr negde u bgu?
  10. aaa,svaka cast... odlican 5 :D sto se tice enterijera,ni meni se ne dopada. i zar ne bi bilo bolje da je manuelni? mada turbak je to, a jos porse, kad god nagazis on cepa osecam B)
  11. @urosh : to o cemu ti pricas su presretaci i kod njih ti nema spasa :preved: sem ako ne gledas vise u retrovizor nego napred... ali oni ''rade'' na autoputu najcesce dok ih u gradu i regionalnim putevima nema... a ovi ludi svajcarci,izasli malo negde gde ih nece cimati da isprobaju masinu :preved:
  12. matori,e 46 je savrsenstvo... i boja i felne,ma sve! svaka cast. a m3 je m3,sta reci :preved:
  13. ja imam detektor i on moze pomoci u nekim situacijama,da vas obavesti da vas snimaju kako ne biste dalje prekoracili brzinu.. ali dzabe ako idete mnogo preko ogranicenja,nema sanse da usporis koliko treba... jedino resenje jeste taj jammer i realno planiram da ga stavim,ne zato sto divljam za volanom,nego mi je muka vise da placam po 1000,2000 jer sam vozio 80 a dozvoljeno je 50 u cetiri ujutru,kada nema nikog. eto,gadi mi se kad vidim patrolu ustekanu negde i jedino sto rade je cekaju nekog da ''izdivlja'' na citavih 80 u naseljenom mestu u 4 ujuturu. a to sto majmuni voze pijani posle zurk
  14. hvala svima! a cim stavim felne idu slike,ali nista u skorije vreme...inace,skroz sam limitiran,ne moz' nikako da se iskombinuje.. ali,bmw > devojka u svakom slucaju :preved: