alex320i

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About alex320i

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Milenkovic Aleksandar
  • Lokacija
    Jagodina
  • Automobil
    bmw
  1. Hello Dear,

    i am Mirabel,single never married, tall slim,and fair,that loves sightseeing and reading,i viewed your profile and got interested in knowing you more for important discussion,could you please reply to me via my mail address ([email protected]) so that we will know each other very well.i will send my pics later.

    Thanks,

    Mirabel

    ([email protected])

  2. Hello Dear,

    i am Mirabel,single never married, tall slim,and fair,that loves sightseeing and reading,i viewed your profile and got interested in knowing you more for important discussion,could you please reply to me via my mail address ([email protected]) so that we will know each other very well.i will send my pics later.

    Thanks,

    Mirabel

    ([email protected])

  3. Brate ,pisao sam vec o tome i imao sam isti problem sa mojom kockicom 320 i ! Moje resenje bilo je kad prebacim na plin automatski mi gasi pumpu za gorivo ,jer dok je radio na plin radila je i pumpa u gurala benzin kroz dizne koje su bile neispravne i nisu dobro zatvarale i jos ako je regulator pritiska crko ,eto problema !
  4. Pobratime ! Imao sam problem ,i ako i ti imas isti obrati paznju na sledece ! U DZEPOVIMA IZA PREDNJIH TOCKOVA proveri dali ti je limarija ok ,jer sam ja tu imao rupicu ,a isto mozes da vidis i sa unutrasnje strane auta iznad papucica za komande ,sam o moras da pomeris tapacire da bi video ukakvom je stanju lim . Kad se voda sliva kroz spoljasnje otvore za vent... ispod sofer sajbne ,ona je probila lim ,odnosno lim je korodirao i otvorila se rupa ka unutrasnjem prostoru auta ! Nije veliki problem kad nadjes sta je ! Srecno !
  5. Ovo su sve bila odlicna resenja ,i iz ovih vasih predloga se vidi da znate znanje ! PS. U medjuvremenu sam nesto cuo da moze da zeza i regulator pritiska ,tako da cu i njega da proverim . A i to ubacio sam jos jedan relej koji mi gasi pumpu cim prebaci na plin ,tako da sad nemam problema ! Pozdrav svima !
  6. Kad vec pomenu ! Dali moze da se utvrdi koja dizna pusta ,a da se pri tom ne skidaju sa motora ? A da se ne skidaju iz razloga jer mozda se ostete one gumice ,a kazu da se za BMW tesko nalaze !
  7. To je verovatno kod Zorana karburatora ,MG SERVIS! Neko ga hvali neko kudi, sad ne znam dali da odem do njega ,mada me ne kosta nista da pitam ! A ovaj lik kod koga sam bio ,radi inace ultra-zvucnom metodom sto mislim da je bolje ,iz razloga kad se radi hemiski ,bojim se da ta hemija ne ostecuje dizne koje su ionako dosta presle !
  8. U redu ovo za hladjenje dizni benzinom nisam znao a ima logike ! Mozda sam se i ja prerano zaradovao jer jos nisam dao dizne na ciscenje (jer mi jedan majstor u Jagodini trazi 15 EVRA PO KOMADU ) pa da onda tvrdim da je problem u tome . Ali nisam pomenu ni to da moja KOCKICA 87 god ,ima L Jetronic sistem ubrizgavanja ,bez LAMBDE ,dodatne dizne za hladan start ,i ler lauf motora . Ler lauf je kod mene onaj mehanicki ili vodeni . Ja sad neznam sta bi moglo jos da me zeza ,ako nije protokomer ,ili falsh vazduh . Da pomenem da mi je plin odradjen profi LOVATO isparivac namesten blizu mesaca ,ugrad
  9. OK. Moja logika . Kad motor radi na na GAS ,dizne za gorivo su zatvorene ,a pumpa za gorivo konstantno radi ,iz kog razloga ne znam ? Kad sam skinuo relej pumpe za gorivo ,auto je dobio mirniji rad ,tako da sam zakljucio da je po svoj logici problem u diznama ! Ako postoji bolji zakljucak ,voleo bih da cujem ,jer kao sto si rekao i ja sam ovde da nesto naucim .
  10. Izvinjavam se jer nisam pomenuo da auto ima pogon na GAS ! A inace Babic je u pravu ! Kad auto predje u rezim rada na plin ,pumpa za gorivo i dalje radi ,znaci da su jedino dizne te koje ne dozvoljavaju da benzin dodje do cilindra ! Ako dizne ne zatvaraju potpuno ,samo deo isparenja benzina u cilindre ili cilindar bice dovoljno da poremeti rad motora !
  11. Prijatelji ! Ako vec nije pomenuto na FORUMU ,provalio sam resenje za problem koji me muci vec neko vreme . Naime ,VARIRANJE BROJA OBRTAJA NA LERU u mom slucaju su prljave ili neispravne dizne . Napominjem da vozim BMW e30 320i , odnosno KOCKICU 6cil 87 god . Do ove konstatacije sam dosao tako sto sam jednostavno otkacio relej pumpe za gorivo i motor je odmah slozio rad ! Da moje odusevljenje bude vece ,pobio sam sve tvrdnje kojekakvih majstora koji su me ubedjivali u raznorazne kvarove tipa ,PROTOKOMER ,SIBER VENTIL ,FALS VAZDUH ,ITD ! Mozda je ovo problem jos kod nekoga ,pokusajte ne kosta
  12. Drugari ! Hvala na ovim pozdravima i jedno izvinjenje ,dok se malo bolje ne snadjem sa koriscenjem FORUMA ! U svakom slucaju ,moja kraca biografija ,kao sto vec pomenuh ,rodjeni sam Jagodinac ,jos od davne 75god ! I da malo skratim pricu ,posle dugo lutanja od Auta do Auta ,nadjoh sebe u ovoj mojoj KOCKICI ! Taj AUTO ,da ponovim BMW e30 ,320i sa predjenih NEVEROVATNIH ..........63 000km ,nasao je meni moj Kum ,(koji inace radi preprodaju vozila) ,u jednom selu kod Despotovca .kod coveka koji radi u Francuskoj . Covek je taj auto uvezao 2000 god ,i ovde mu je stajao samo kad dodje leti
  13. Pozdrav iz Jagodine od Saleta ! Ponosni sam vlasnik BMWa 320i e30 iz 1987god ! vec neko vreme pratim ovaj forum i mogu da kazem samo NAJBOLJE ! :pleasantry: