982016

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About 982016

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 04/28/1982

Profile Information

  • Ime i prezime
    Milos Milovanovic
  • Lokacija
    Zvezdara
  • Automobil
    318i e91

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pobrem resen odlaskom kod Gorana u Bataji. Bez mnogo filozofiranja i izmisljanja tople vode, auto uradjen za par sati. Namontirane nize opruge i nesto oko amorta, to samo Gorance zna 🙂 sta i kako, i evo rezultata
  2. Iz mog iskustva, to je igra bez granica. Tacnije, moraju se poklopiti odgovarajuce opruge sa konkretnim modelom auta. Konkretno, ja sam na benzinca (318i) stavio opruge od dizela (320d) i dobio gliser 🙂. 320d je tezi za oko 50kg od 318i i opet nisam dobio nista. Moj ti je savet da se cujes sa doktorom iz Bataje i da ti on to resi.
  3. Оk. Hvala. videcu u toku naredne nedelje da resim to. Pa onda lepo slikanje i predstavljanje. Pre i posle...intervencije...☺️
  4. Које су по теби квалитет? Видим по огласима код нас да се продају ови сетови око 300-350е.
  5. pozdrav svima, malo osvezenje teme... hocu, na mom autu da spustim samo prednji kraj za nekih 30mm. pokusao sam sa crnim eibach-om, dobio gliser ☺️ i vratio na fabriku. na autu je sve fabricko sto se tice vesanja. kakvi su vam saveti?
  6. Ajd da osvezim. Isto pitanje za Mocu? Dok sam vozio e34, kaze covek ne radim te starije, OK. Sada vozim e39 (2001.), kaze covek ne radim te starije! Da li treba voziti f10 ili e60 da bi dosao do njega?! Sto se mene tice, dovidjenja gos'n Moco.
  7. Nemaju, zvao sam. Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. Da, na hladnjak grejanja, u kabini. Hvala. Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. nasao sam tvoju temu o zameni gumica na cantri? Da li imas i temu o zameni gumica na malom hladnjaku? Ovih dana se upustam u radove oko zamene malog hladnjaka, izvrteo sam nekoliko radnji ali gumica nema, samo komplet sa malim hladnjakom. Ostalo mi da zovem Alone. Ako imate neku preporuku, gde kupiti, napisite.
  10. A, ok. Hvala. Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. Svi osiguraci su bili citavi, ne znam kako sam mogao da napravim kratak spoj, a da neki od njih ne "izbije". Svakako je problem resen.
  12. Stara tema, ja novi clan pa da malo ucestvujem . Imao sam slican problem, menjao sam sijalice na konzoli klime i nisam lepo zalemio sredisnju sijalicu (onu kod potenciometra ventilatora). Rezultat je bio nestanak pozadinskog osvetljenja na centralnoj konzoli, prekidacu maglenki, regulatoru visine oborenog svetla, instrument tabli, potenciometru pozadinskog osvetljenja i prekidacu svetala. Nije mi bilo tesko da opet prelemim tu jednu sijalicu i tako sam resio problem. Definitivno su redno vezane sijalice svega sto sam u predhodnom pasusu naveo tako da ako jedna od njih nije lepo posta
  13. Pozdrav. Nisam ljubitelj diz'lo motora [emoji3], ali svakako prelep model bmw-a. Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. Super [emoji6] Sent from my iPhone using Tapatalk