Igyshava

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Igyshava

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Igor
  • Automobil
    BMW e91 320d 150hp

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Imam isti problem na e91, jesi li resio problem od 2017? Moze mala pomoc od nekog u vezi problema?
  2. vidim da su stari postovi, ali imam isti problem sa dpf. Bio na diagnostici i kad preko nje pokrene majstor regeneraciju izbacuje mu da ne moze da pokrene zbog greske kpalni na usisu. obrise greske i kad pokrene opet isto. Ja otisao danas i skinuo klapne, mada sve su bile ok i nije ni jedna bila ostecenja niti labava kad smo ih skinuli. Posto je danas subota idem opet u ponedeljak da vidimo da li je problem resen da moze da pokrene regeneraciju, mada cisto sumnjam.
  3. ok sutra cu videti da ga tako malo "provozam".
  4. aha, a to da ga stisnem treba da ga drzim izmedju 3000-4000 obrtaja odredjeno vreme, i onda se ugasi greska sama ili sta? Primetio sam da kad mi upali tu gresku kao da je auto malo trom-lenj.
  5. Poz, vidim da je bilo nekih reci na ovoj temi i oko DPF-a, pa eto i meni se ukljucila greska za to. Pitanje je da li i kada auto sam ukljucuje regeneraciju i da li je ukljucuje? ili kad se upali ta greska sledi skidanje i nosenje na ciscenje ili trajno izbacivanje? nadam se da sam na dobrom mestu postavio pitanje...
  6. Igyshava

    320 110kw

    Moguce da je zato 110kw.
  7. Igyshava

    320 110kw

    Ok razumem. Znaci po pregledu preko sasije motor je 120kw, sto sam i ja isto nasao na netu. Po staroj saobracajnoj, dokumentaciji dok je bio pod garancijom, dobijenoj od vlasnika, novoj saobracajnoj i uverenjima od tehnickog od Dekre i TUV sto sam takodje dobio uz auto i racunima i kataloskom papiru koji sam takodje dobio uz auto sa BMW hologramom overenom sa BMW pecatom potpisom pise za kw: 110/4000. I da li sad da verujem netu ili BMW-u ??? I ja sam zbunjen, ali video sam i da ima jos automobila na mobile.de isto e90, e91 110kw 320d, hocu da kazem da nije moj jedini inace meni pise 390L VU31
  8. gledao sam na yt, ali nista konkretno nisam nasao za e90/e91.
  9. Pozdrav, vidim da se radilo o tempomatu. Hteo bih da ugradim tempomat na e91 320d 110kw 2007.godiste. da li zna neko da li moze i kako? na e91 je tempomat na rucici kao npr. brisaci, zmigavci nije na volanu kao na e46.
  10. Ma zezam se, a i toliko sam automobila gledao da ne znam vise gde smo zvali i gde su bili.
  11. Lep auto, moj je skoro isti, samo nemam navi. Ja kad sam isao da kupim trazio sam sa navi, nasli jedan i kad je tast zvao kazu u salonu da je rezervisan. Da to nisi bio ti?
  12. Igyshava

    320 110kw

    Gledam papire, i pise BMW e91 390L 2.0d variant VU31, kupljen u salonu u Minhenu i overen ugovor tj nesto kao saobracajna BMW sa podacima od auta i motora izdato od BMW. motor 110kw.