windfacker

Members
  • Content Count

    78
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by windfacker

  1. Svaka cast na kupovini druze.Bummper je majka za lajsne.
  2. U zdravlju ga vozio druze,mislim da je ok za novce koje si dao.
  3. Ja tu nista nebi diro,druze slike ko da su iz nekog Auto magazina prelepo uzdravlje ga vozio!
  4. Svaka cast druze ,ko da je sisao s trake,samo napred!
  5. U naslovu dodaj zabranjen pristup onima sa slabim srcem.E ovo je auto alal vera druze u zdravlju ga vozio!
  6. Po meni prava stvar je ovo sto si uradio druze,vecina nas bi volela da ima takav auto od 3500 cm3 u posedu ali nazalost zbog finansija nismo u mogucnosti a ti si pokazao da je to moguce pa ce se u buducnosti pojavljivati vise ovakvih automobila.Po meni prava stvar je to sto si uradio odnosno napravio si odlican auto za nase prilike,iskreno i ja bi pre vozio 718 nego 316.
  7. Au al ce ovo da bude autic,ko nov .Jesi li ove niklovane branike uzimao nove ili si stare ponovo niklovao ili polorao?
  8. Tu je blizu mene ima nalepnicu na gepeku 325,lepa kocka.
  9. Svaka cast druze jos jedan lep primerak petice!
  10. Druze jel se ovaj auto trenutno vozi u Nisu?
  11. Druze iskreno lepo jto se trudis da sredis svoj auto ali po mom misljenju mislim da si malo promasio pravac,BMW nije auto za tu vrstu kindjurenja.Po mom a i po misljenju ostalih ovde BMW je lep i u stock varijanti pa bi ti ja predlozio da sve vratis u sto je moguce pribliznijem stanju fabrickom osim nekih detalja koji ga nece drasticno odvuci od takvog stanja.To je moje misljenje a ako je tebi ovako ok onda furaj svoj fazon,najbitnije da je to jos uvek BMW :e30:
  12. :e30: Druze svaka cast auto ti je samo za pozeleti uradjeno bas po meri
  13. Super si ti to odradio druze ,kako to mislis to ti je radno mesto,cime se bavis tamo?
  14. Super auto druze,u burazerovom BMW je taj motor i mislim da je zaista dobar Ekonomican u svakom pogledu za nase uslove.
  15. Sve pohvale druze na trudu i ljubavi prema autu.A sto se tice alata odusevljen sam :o
  16. A evo i burazerovog BMW-a Ovako moja auto je 88 god stanje kao na slici znaci iznutra super ocuvan a spolja se mora malo urediti,motor najslabiji M10 ali za moje potrebe odlican i veoma ekonomican.Inace motor je u perfektnom stanju ne trosi ulja ne bruji lanac tako da sam zadovoljan
  17. Evo da i ja okacm slike nove kocke :)
  18. ;) E tako se to radi kratko ali je....tacno B)
  19. Eh ja se posteno izbalavih dok sam prelistao ovih par strana.P{o meni jedan od najlepsih ovde na forumu.Svaka cast druze sve pohvale,sredjeno s ukusom!
  20. Druze ovu teoriju o izlizanim zubcima odmah odbaci,moguce je da se lanac i zupci pohabaju ali ne do te mere da prokliza lanac,jer ako bi se to desilo verovatno bi se tako phabali i lancanici i lanac na bregastoj pa bi bilo katastrofe.Ja sam se raspitao vec,leteci i lezeci lezajevi radilice u BMW Lule kostaju 4500 din a obrada radilice u Nisu kosta 30-40 eura,tako da to nije neka investicija.S tim da moj buraz hoce da zamenimo i lance i lancanike pa ce da izadje 100-tinak eura skuplje.
  21. Da ne otvaram drugu temu,naime na bratovom BMW 318 M10 desava se nesto slicno,rasturio sam ga i ustanovili smo da je pumpa svoje odpumpala pa smo je zameniili polovnom ali proverenom.Skinuta sa auta koji je do skora vozen,upalili smo auto i sve super,na verglanje gasi lampicu,ali posle par predjenih kilometara na leru ponovo pocinje da treperi lampica za ulje.Motor je do sada bio solidan cuje se zveckanje lanca ali lepo vuce i od zamene do zamene ulja potrosi mozda 300 do 500 grama ulja zavisi od ulja koje mu sipa.Dajte neki savet sta da preduzimamo.Zaboravih da napomenem da motor na leru dok
  22. Stigla nova kocka u familiju slike uskoro :dance3: :e30:
  23. Otisao moj BMW ,promenio vlasnika :(
  24. Da malo ozivim temu a i sa vama da podelim moju pre bi se reklo budalastinu nego blam.O cemu se radi,moj komsija covek zivi i radi u Austriji i proslog leta dosao na odmor u Srbiju.Posto se uzeleo domovine i ljute sljivovice resio to jednog dana da nadoknadi i malo preterao.U pokusaju da stigne autom do kuce isprecio mu se propisno parkiran kamion.Unistio relativno nov auto bruka,e onda nastupam ja:Kad su doterali auto vidim izleteo jastuk AIR BAG-a .Pitam ga sta ce sad kaze on ide u servis da se sredi.Posto su mu zamrenili celu tablu ja sam iz stare izvukao AIR BAG iz znatizelje da vidim kak