Elvis_e39

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Elvis_e39

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday October 8

Profile Information

  • Ime i prezime
    Elvis Šabanović
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Automobil
    BMW 525d 193ks

Recent Profile Visitors

649 profile views
  1. Hahah hvala ti, da li imas preporuku gde da uzmem novu ?
  2. Ja sam jako zadovoljan veoma mala razlika izmedju fabrike i bilsteina verovadno noviji modeli od b6 pa na dalje su tvrdi bubreg odvajaju. B4 je skroz korektan,
  3. Dijagnostika je pokazala sa grejacima nema nikakvih problema, problem je bio u gorivu. Majstor kaze da je ocistio rezervoar, stavljen je nov filter za gorivo medjutim pumpa koja gura gorivo u filter nije gurala dovoljno goriva. Tako da je to problem, hvala Miksa.
  4. Odnet juce kod majstora cekam poziv da vidim sta je u pitanju, pumpa je dobro cuje se da radi. Obavestavam kad saznam detalje. Hvala na odgovoru!
  5. 2001 525d 120kW model, danas u toku normalne voznje su mi se upalili grejaci i auto je skroz stao od tada sam pokusao da ga upalim ali vergla i nece da upali a lampica za grejace i dalje stoji da li je neko imao slicnih iskustava?
  6. Bilstein B4 amortizeri ugradjeni i sad vec dosta vozeni, razlika izmedju fabrike i ovih amortizera veoma mala skoro NEOSETLJIVA, sve sto se prica o Bilstein amortizerima je laz.
  7. Po broju sasije sam trazio i jedino pasuju b4. Za koji dan vas obavestavam sve ?
  8. Da da jasno mi je sve to dobio sam serijski broj provericu da l je orginal ili ne, hvala na odgovoru pozdrav
  9. Elvis_e39

    E39 modeli

    Pozdrav ljudi trebao bih raditi servis na 525d u njega je sipano samo bmw ulje a zadnji servis je uradjen sa shell helix, sta je Vasa preporuka? Sta mislite zasto je stavljeno shellovo ulje da nije poceo da guta?
  10. Zvao sam auto s, razne ovlascene prodavnice svi nude monroe bilo mi je jako cudno a pritom sam naglasio da hocu orginal deo.. Narucio sam u delmax-u bilstein amortizere nadam se da ce sluziti 9.000 komad
  11. Hvala na odgovoru da li mi mozes reci gde si ih uzeo i kolika je cena?
  12. Pozdrav svima molim vas ako imate neku dobru preporuku za zadnje amortizere karavan e39, bilstein ili neki drugi proizvodjac i kakva su vam iskustva... Moze i preporuka za prodavnicu auto - delova.