Marence

Members
  • Content Count

    159
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Marence

  1. Marence

    Oglasi

    Dajte info za ovaj 330ci crni, jel ga poznaje neko?
  2. Marence

    Oglasi

    Ajde saznaj, dal da mu dam golf 5 gti za nju...
  3. Marence

    Oglasi

    http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/15341345/bmw-330-ci-e46-m-package Zna neko nesto?
  4. Bice neka Leon Cupra sa TFSI motorom, 241ks u osnovi, ozbiljna turbina koja gura 350-380ks uz adekvatne dorade, probacemo malo taj fazon. Provozah se u Cupru od 300ks, navukao se odmah. Predstavicu ovde auto naravno. Za bmw benzinca od 300+ konja treba duplo vise para, mozda nekad ako budem bio u mogucnosti, 335i ili neki M do 2005 godine
  5. Bmw neplanirano prodat, otisao kod decka sto voli bembare, zna sta vozi Toliko od mene, za sad, prelazim na TFSI platformu uskoro, mozda nekad neka bembara opet, za ozbiljnije i brze bembare treba dosta novaca, jbg 😃 Pozz svima i hvala na savetima, druzenju!
  6. Update, dobio sam Octaviu Vrs 1.8t 180hp kojoj nije radjena mapa, navodno ubacen hibrid turbo (frankenturbo) i nista drugo nije radjeno, potezanje iz prve i iz druge brzine dobijam je, ne mnogo ali odlazim polako od trece brzine pa nadalje. U jednom trenutku smo stali sva trojica, siva vrs koja me otkinula i crvena koju sam dobio, i naravno siva nam odlazi i to dosta (radjen izduv fi60, stavljen BMC karbonski filter vazduha, i verovatno mapa). Bio kod majstora koji radi te bmwjce i rekao da ne tripujem nista oko motora i da teram (onaj zvuk sto sam istripovao lanac) objasnio mi kak
  7. Pocela kisa, jedino prazno mesto bilo, samo za par fotki. 🤣
  8. Gotovo poliranje, zadovoljan sam. Ispalo ok. Ono sto bih sledece uradio jeste otisao kod nekog majstora da proveri sve spanere i lance, i reparaciju Vanos sistema jer je poceo da se cuje od kako sam promasio brzinu prilikom jednog potezanja pre par meseci, neko kaze da se cuje malo lanac, neko vanos, ja nisam pametan ali znam da u Boru nemam majstora za to. Oni najnormalnije rade, auto vuce kako treba na niskim, osetise kick preko 4000rpm, sve je u redu, jednostavno iglicast zvuk se cuje konstantno. Preporuka neka, tu istocna Srbija po mogucstvu? Isao bih u Kliniku naravno ali mi ne odgo
  9. Nov telefon, 25mp kamera, kao dobre slike, jos nije poliran... ???
  10. Mislim da nema potrebe, nikakve naznake nema da je losa...b
  11. Felne pola auta, sto bi rekli neki... ???
  12. Po specifikacijama, karakteristikama i snazi trebali bi 325ci i skoda octavia 1.8t rs biti isti, obzirom da je radjen izduv na skodu i da svi mislimo da je cackana mapa i nadjen clanak gde je cipovana na 215ks, eto ga razlog zasto mi bezi, nista cudno, skoda ide bolesno, videcete klipove kada budemo stali, snimacemo samo da bude lepse vreme. Kada budem uradio izduvnu granu, usisbi remap, trebala bi razlika biti manja, videcemo. Evo koja fotkica, nisam stigao da spustim auto pozadi, kada sam menjao nosac diff-a majstor nije hteo da cacka stelere, nepristupacni su, moram da se namuci
  13. Uh, dobio agresivnost, odlicno!
  14. Nebitna je tu kilaza, slicni su, skoda ima plinski uredjaj, da kazemo da su bili jednaki. U oba auta po jedan suvozac bio. Verovatno je radjena, svi misle i rekoh nadjen taj clanak, radjena mapa u Svici. Meni je auto ispravan, vanosi rade, terao ga 240km/h, snimao 0-100 za nekiu 7.6-7.7s, sa zimskim setom i startovanje sa 3000 obrtaja, vise od toga nije htelo jer je obrtao tockove mnogo, uzasan neki zimsi set, letnji set bi trebalo oko 7.5 da bude, kao sto fabrika i kaze. I da, skoda vozi 17ice 225 45, ja pozadi 18ice 225 35, cisto da napomenem.
  15. Nije ortak radio mapu, uzet tako i on mu je samo uradio izduv komplet. Nasli smo neki clanak na netu da je auto na 215ks kolko se secam, kad ga uzeo. Ne fali mi 10 konja, nego 20 da ga dobijem, bas je dominantniji, nema sta. Uspeo sam da se drzim kada smo pucali iz mesta, jer obrce prvu brzinu kao nista, posle toga me stize, na 201m je moj, na 402m adios ? Znao sam ja da je brzi, malo me cudi da tolko bas ali luda je skoda.
  16. Otisao drzac diferencijala jbg, mnogo samaranja bilo ? Bice to sanirano prekosutra... Sledeci vikend auto ide na poliranje i dubinsko unutra, kod profi decka, polirao mi Golfa, ubio ga na mesto. Inace, otkinula me Octavia vRS 1.8t 180ks, odradjen fi60 izduv komplet, i sumnjamo da je cackana mapa, auto nije meren. Nemam nikakve sanse, auto me izuva u svakoj brzini. Haos bilo, kad bude lepse vreme snimicemo malo da se vidi razlika, par dana vec uzas vreme. ?
  17. Znam sve to, logicno je. Napred sam stavio 2.8-2.9 zbog rupa jer su dosta niske i imaju blagi strech, da kolko tolko felne sacuvam, kao sto rekoh, na gumama je propisano da se pumpaju na 2.7, ja sam malo preko toga, zadnje nisam pogledao sta pise na kolko idu, furam ih na 2.6...
  18. Koje su duzine ti stabilizatori od 407? Jel na zadnje mislis? Meni ovi stelujuci jedu govna, cuju se malo, izgleda da nisam imao srecu sa njima, menjacu ih uskoro sa fiksnim.
  19. Zavisno od auta do auta, E46 kupe ima idealni balans koji je otprilike 50:50 rasporedjen. Napred ih duvam vise jer je niza guma i uglavnom se prednjim tockom udarim u rupu prvo, da bih zastitio felnu, jedini razlog, inace bih pumpao jednako.
  20. Xenon zajebancija ce da me kosta solidno, da to bude sve OEM, nisam spreman sad na to, gledam da resim izduvnu granu, to mi je prioritet, da se malo razdere, inace svetla su mi skroz okej, nemam zamerke. Treba jos malko dole pozadi, da bude rub popunjen isto nazad i napred, sada nije isto, iz profila deluje ruzno. Sto se udobnosti tice, samo spilovanje amortizacije je skroz okej ako ne i skoro pa kao fabricki. Kada sam bio na ovim 16icama, 205 55 guma, retko ko bi primetio i zapitao se "sto je ovolko tvrd", da nisam rekao ortacima da su montirane gewinde ne bi ni primetili. Prica je
  21. Ja se ponadao samo zvucnici... Izgleda da cu pozadi morati da odvrnem stelere do kraja, ja sve po malo po malo i nikad da legne kako treba, napred je do jajca.
  22. Menjam samo motor za 3.0 ? Kakva je fora sa harman kardon ozvucenjem, da li mogu da uzmem samo zvucnike i da to bude to ili moram da menjam i plejer fabricki? Jel neko menjao to?
  23. Pazim na rupe i sahte vise nego na nove patike ? Mtech branici i lip na gepeku ce iduce godine, komplet, za sad je ovako.