smg

Members
 • Content count

  802
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

5 Followers

About smg

 • Rank
  bmw znalac
 • Birthday 12/29/81

Profile Information

 • Ime i prezime
  Amir Zahirovic
 • Lokacija
  Zemun
 • Automobil
  BMW e46 320D 2002
 • Link do vaseg automobila
  http://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?/topic/36176-e46-20d-sedan/
 1. PRESRETACI

  Čisto za kafanu da im se nađe
 2. Bembarica E46 320cd

  Mnogo je lep. Puno srećnih km ti želim jesi li planirao nešto da radiš na automobilu?
 3. Bmw e46 320d

  Ja to menjam na svaki servis. Mislim na uložak. A svaki drugi / treći i kućište. To je jako mala ušteda na globalnom nivou da bi žalio te pare ...
 4. Oglasi

  Uh dobro je da sam video na vreme ... već sam poslao bio ženu da ga kupi ... na vreme sam joj javio da ih naduva
 5. E46 320d

  Ovo ću možda i da probam Totalno mi je šik što blinkaju sa žmigavcem
 6. E46 320d

  Ove cotton mi deluju ubitačne. Čak na slici i lepše nego te crystal.
 7. e46 2.0d Sedan

  Ma meni po bordu piše 6.1 - 6.2 i to je to ... mislim da bord laže sve u 16. Ja koristim neku SpritMonitor aplikaciju za log servisa, troškova, i tu usput pišem koliko sam sipao goriva na koliko kilometara. Tu imam koliko toliko precizniju informaciju koliko troši. Jedino je srceparajuće kada vidiš koliko godišnje daš para na gorivo Ja otprilike spalim skoro ceo e46 kroz gorivo godišnje.
 8. Nebo na autu - preporuke, misljenja.

  Ništa osim sintelana, ja sam se zajebao pa uzeo neki u spreju na savet prodavca iz Derme. Odlepilo mi se na par mesta, i sada moram da radim ponovo nebo na e36ici ... tj, da ponovo zalepim (ovog puta sintelanom!)
 9. Nebo na autu - preporuke, misljenja.

  Ja sam uzeo u Dermi, onaj kao "sunđerasti" materijal za nebo i baš sam zadovoljan. Crne boje sam ja uzeo, odlično je ispalo. Nebo sam radio sam, ali na tim kolima nemam šiber, pa se nisam oglašavao. Na staroj e36ici, karavančetu, sam skidao nebo i prelepio isto to koje sam skinuo, jer se odlepljivalo. Tamo sam imao šiber, i ništa se nije pojeabalo. Šiber se skida kada je zatvoren, šraf na šraf. Pošto sam radio "fabričko" nebo, nisam morao da se akam oko one "table" što se zatvara sa šiberom i oko "falca" oko otvora. Cenim da je tu akanje, i da zbog toga to majstori izbegavaju. Naoružaj se pivom, čokoladom i strpljenjem i polako ... ja bi to probao sam. Čak i da sjebeš šiber, nisu više 100 dukata drugi polovni. Srećno.
 10. e39 525i M Technic

  Ne čačkaj ništa, ovako je savršen!
 11. E46 320d

  Iste sam diskove i ja staivo, pre možda 2 meseca (oko 6-7k sam prešao od tada i baš sam zadovoljan). Odlično koče, ništa ne škripi i ne trese. Ja sam uzeo i ATE pločice ... A što se šibera tiče, jebiga, ako ga nemaš jednostavno se ne isplati ugrađivati ga. Odličan ti je auto i bez šibera
 12. E46 320d

  +1. Ja ih isto koristim kao dnevna, i na e46 i na e36. Nikada nisam imao problem (zadnjih 3-4 godine tako). COB >> Sve ostalo (probao sam CCFL, SMD i COB). Jedino nisam te "nove" cotton smd.
 13. Plus i nije automatski menjac (da se tako izrazim) 😉
 14. Oglasi

  Čovek je voziJo audi Iskreno mislim da se neko sprda ...
 15. I kod mene je. Vozio sam pre neki dan kumov passat b7 sa DSG menjacem i saltalicama na volanu. Ono je odlicna stvar.