MjauE46

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MjauE46

  1. Imala sam ja taj problem 2 nedelje nakon kupovine auta, samo sto je dodatno na tabli izbacivalo raznorazne greske. Kad je kupljen u njemu je bio akumulator od 47ah sto je stvarno slabo za e46, prebacila sam iz drugog auta Bosch 74ah i otisla da mi izbrisu greske i radi bez problema. Cak je sad na ovom minusu palio iz prve.
  2. I da dodam... Kvacilo mogu da stisnem samo do pola, i u tom trenutku se pojavila lampica za ulje i ugasila posle 10ak sekundi.
  3. Pozdrav, 5 dana nisam sela u auto, danas krenem i u sred voznje prestane kvacilo da radi, onako je tvrdo, kruto, ne mogu da nagazim do kraja. U brzine mogu da ubacim kad je ugasen, ali realno, nisam smela rizikovati da palim u prvoj brzini i vozim 8km. Sto je najgore, nemam ni kuku ? palo je jedno guranje od 4km. U pitanju je E46 320d. Servisi su zatvoreni do srede zbog praznika, a mene grize savest sto sam svoju "bebicu" ostavila van garaze, pored puta. Da li neko zna sta bi moglo biti?
  4. Pozz ? Ja sam Milena, '96.god, iz Leskovca. Aktivni vozač dva automobila i aktivni posetioc servisa ? Vozim Bmw E46 320d 100kw i Opela Astru F, limuzina, 1.7.