MjauE46

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MjauE46

  1. 54 minutes ago, NikNS said:

    Postovanje i pozdrav, svima razlicito brlja, meni nekad samo nesto zakrci i sve se restartuje a auto ipak upali, bukvalno se desi sekund pre verglanja, skidao sam akumulator u nadi da ce se popraviti i sve, evo pre neki dan remontovao alternator i akumulator napunio skroz i desi se posle par sati, a taman se smirilo samo od sebe... Momak koji je imao slican problem mi rece da je njemu problem pravio star akumulator pa u trenutku kad zelis da zaverglas nagli pad struje pokrene sigurnosni sistem koji presece struju svemu sto je elektricno da ne bi bilo problema i onda se restartuje sve... Po zameni akimulatora problem je nestao evo vec godinu dana...

    Sent from my SM-J730F using Tapatalk
     

    Imala sam ja taj problem 2 nedelje nakon kupovine auta, samo sto je dodatno na tabli izbacivalo raznorazne greske. Kad je kupljen u njemu je bio akumulator od 47ah sto je stvarno slabo za e46, prebacila sam iz drugog auta Bosch 74ah i otisla da mi izbrisu greske i radi bez problema. Cak je sad na ovom minusu palio iz prve. 

  2. Pozdrav, 

    5 dana nisam sela u auto, danas krenem i u sred voznje prestane kvacilo da radi, onako je tvrdo, kruto, ne mogu da nagazim do kraja. U brzine mogu da ubacim kad je ugasen, ali realno, nisam smela rizikovati da palim u prvoj brzini i vozim 8km. Sto je najgore, nemam ni kuku ? palo je jedno guranje od 4km. U pitanju je E46 320d. Servisi su zatvoreni do srede zbog praznika, a mene grize savest sto sam svoju "bebicu" ostavila van garaze, pored puta. Da li neko zna sta bi moglo biti?