Neimar

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Neimar

  1. Procitah u tvom postu da se obavezno menja i pumpa visokog pritiska, ja sam je nazalost vec promenio jer je vec riknula mesec dana posle kupovine,i uz nju sve 4 dizne. To sam napravio. Lanac se ne cuje ali planiram da to promenim preventivno jer mi ne treba jos jedan tako ozbiljan kvar.
  2. I ja sam istog misljenja,samo me to nervira sto moram da im vadim reci iz usta,valjda se zna sta je veliki servis,a ne da se radi polovicno tako sto te navuce nizom cenom. I ruke za to idu do 400€ ako se ne varam?
  3. Pa to je najgore,sto kad pitas koliko kosta veliki servis, cene idu od 400 do 900€. Danas pitam ovog od 400 sta se sve menja i dobijem informaciju da se menja samo taj kriticni lanac. Mene sad zanima, je li bitno da se promene sva tri lanca i pripadajuci elementi (a ja tvrdim da jeste,neka me neko ispravi) ili se moze proci za zamenom tog jednog "kriticnog" lanca i solidnom ustedom novca?
  4. A ta cena od 600€,sta sve obuhvata? Jel zamenu sva tri lanca,spanere i td? Ili je to samo zamena onog jednog lanca,za koji svi majstori kazu da se samo on menja jer je problematican?
  5. Neimar

    PROBLEM!

    Meni se ta greska upalila kada mi je riknula pumpa visokog pritiska a sa njom i sve 4 dizne. Ta greska ima veze sa sistemom ubrizgavanja goriva. I moze da bude svasta nesto.
  6. Prelep, nema lepseg karavana od e91. Karavan za kojim se svi okrecu
  7. Auto je uvezen iz italije, kupljen na ime kupca tako da od informacija znam kiliko i ti snimao sam zvuk prvog paljenja motora ujutru i jedan majstor mi je rekao da se malo kao primecuje zvuk lanca, ali to traje delic sekunde i kao mogu da ga teram jedno vreme ali da se pripremim polako i za veliki servis, i naravno odradicu ga. Kontam da je neka sitnica u pitanju ali me nervira. Idem za vikend kod majstora da ga malo preceslja
  8. Pozdrav svima. Kupio sam pre dve nedelje bmw e91 320d 177ks manualac 2007.godiste i sad za sad sam prezadovoljan, s obzirom da sam do pre dve nedelje vozio auto sa 90ks Jedina stvar koja me malo buni kod njega je sto su mu obrtaji promenljivi kada je na ler gasu, a narocito kada je automobil nezagrejan. Obrtaji variraju od 750 do 850. Bio sam na dijagnostiku i tu je pokazalo samo gresku sa grejacima gde je masjtor nakon provere uvideo da je kvar u releju i to je zamenjeno. Istog dana sam zamenio i usisnu granu jer je bila katastrofa. Inace, bmw vuce ekstra, ne gubi snagu, odlicn
  9. Pozdrav svima, moje ime je Haris. Kupio sam pre dve nedelje bmw e91 320d 177ks manualac 2007.godiste i sad za sad sam prezadovoljan, s obzirom da sam do pre dve nedelje vozio auto sa 90ks Jedina stvar koja me malo buni kod njega je sto su mu obrtaji promenljivi kada je na ler gasu, a narocito kada je automobil nezagrejan. Obrtaji variraju od 750 do 850. Bio sam na dijagnostiku i tu je pokazalo samo gresku sa grejacima gde je masjtor nakon provere uvideo da je kvar u releju i to je zamenjeno. Istog dana sam zamenio i usisnu granu jer je bila katastrofa. Inace, bmw vuce ekstra, ne gubi sn