bmw_merak

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About bmw_merak

 • Rank
  bmw pocetnik

Profile Information

 • Ime i prezime
  Armin Ferhatbegovic
 • Automobil
  BMW

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bmw_merak

  Bmw 318i Problemi lambda sonda, izduvni gasovi

  Kad otkacim lambdu zar mogu upaliti auto? Ja ih imam 4 valjda ...
 2. bmw_merak

  Bmw 318i Problemi lambda sonda, izduvni gasovi

  Majstor kaze da je katalizator na pola izbijen. i da mozda imaju ti dijelov u auspuhu pa je zacepilo
 3. bmw_merak

  Bmw 318i Problemi lambda sonda, izduvni gasovi

  A sta je sa auspuha, dal skidati srednji lonac, majstor govori da je katalizator izbijen pa je moguce da su ti dijelovi zastopali auspuh?
 4. bmw_merak

  Kako učitati video,mp4 file na display*

  Čito sam po netu trazio probo, kod mene je CCC iDrive, pa ne znam sad jel treba sta dodatno ugraditi, otključatii
 5. Pozdrav, imam bmw 318i 2009 godište, imam display (board computer), imam usb port, ali čita mi samo mp3 fajlove, šta mogu uraditi da uspijem i mp4 fajlove?
 6. Pozz, imam BMW 318i, 2009 n43 motor. Odradio sam veliki i mali servis, ulje,lanac,bobine,svjecice zamjenio. Medjutim imam problem, ponekad ne pali baš iz prve treba mu vremena. Vozio sam na dijagnostiku, od grečki se pojavljuje lambda sonda i problem izduvnih gasova. Promjenio sam i gorivo, sipako sam 100 oktana al nije bilo nekih rezultata. Vozio sam majstoru i malo je pregledo auspuh i kaze da je loš, i da je katalizator izbijen. Isto tako kaze da bi trebao da mi sredi auspuh, da skine čitavu granu, da očisti i da onda neće biti problema sa paljenjem.Išao sam prošli mjesec na more u Bugarsku prešao sam 2200 kilometara, upalio mi se check engine. OTišao sam kod majstora kaze opet labmda sonda, izduvni gasovi i da moram podhitno dovuci da mi auspuh skine i da ocisti granu. Sta vi mislite? Da li lambde sonde treba mijenjati, auspuh skidati, srednji lonac cackati ili?
 7. Pozz, imam BMW 318i, 2009 n43 motor. Odradio sam veliki i mali servis, ulje,lanac,bobine,svjecice zamjenio. Medjutim imam problem, ponekad ne pali baš iz prve treba mu vremena. Vozio sam na dijagnostiku, od grečki se pojavljuje lambda sonda i problem izduvnih gasova. Promjenio sam i gorivo, sipako sam 100 oktana al nije bilo nekih rezultata. Vozio sam majstoru i malo je pregledo auspuh i kaze da je loš, i da je katalizator izbijen. Isto tako kaze da bi trebao da mi sredi auspuh, da skine čitavu granu, da očisti i da onda neće biti problema sa paljenjem. Išao sam prošli mjesec na more u Bugarsku prešao sam 2200 kilometara, upalio mi se check engine. OTišao sam kod majstora kaze opet labmda sonda, izduvni gasovi i da moram podhitno dovuci da mi auspuh skine i da ocisti granu. Sta vi mislite? Da li lambde sonde treba mijenjati, auspuh skidati, srednji lonac cackati ili?
 8. bmw_merak

  Bmw 318i

  Kupio sam bmw 318i 2009, trebam neke savjete i iskustva pa sam se registrovao