Ligadzentlmena

Members
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ligadzentlmena

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Peki Petrovic
  • Automobil
    Bmw E36 compakt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Otisao sam kod Gaje u Ks. On je super lik i ima originalnu dijagnostiku za BMW. Pobrisao sve greske i auto radi perfektno. E sad izbaca mi speed limitator kada malo ozezim auto tj i trecoj. Mislili smo da je do ABS - a ali nije jer bi izbacio gresku da ne radi. Mdjutim problem je sto su mi zadnje gume vece od prednjih pa ne moze da ocita dobro brzinu. Takva glupost a ko bi rekao. E sad izbaca senzor bregaste ali samo kada se vozi auto u mestu nosta ne izbaca. Neki predlog za senzor beegaste? inace je Bosova elektronika
  2. Otisao sam kod Gaje u Ks. On je super lik i ima originalnu dijagnostiku za BMW. Pobrisao sve greske i auto radi perfektno. E sad izbaca mi speed limitator kada malo ozezim auto tj i trecoj. Mislili smo da je do ABS - a ali nije jer bi izbacio gresku da ne radi. Mdjutim problem je sto su mi zadnje gume vece od prednjih pa ne moze da ocita dobro brzinu. Takva glupost a ko bi rekao. E sad izbaca senzor bregaste ali samo kada se vozi auto u mestu nosta ne izbaca. Neki predlog za senzor beegaste? inace je Bosova elektronika.
  3. https://postimg.cc/cKwjhj6M/d4375a38 Imao sam problem sa volanom jer nije lepo nalegao, mogao sam rukom da ga zadrmam i kacio je plastiki iza stvarajuci skripanje. Stavljao sam dve podloske cak i tri na volan ali nije uspelo. Na kraju sam uzeo podlosku feder zasraf m20 i uspeo da napakujem. Sad volan stoji dobro i ne skripuca vise.
  4. Bio sam kod Marija u KV. Kacili smo motor na dijagnostiku. Izbacio je gresku senzora bregaste nov je izbacao gresku, kada smo vratili stari senzor greska je nestala. izbaca i gresku lambda sonde na prvom klipu kada se doda jaci gas. E sad, pokazuje na dijagnostici da se auto pali i gasi motor konstantno. Zna li neko kakav to kvar moze da bude? Moze li bitikompjuter u kvaru? E sad ta blokada na 5500 opet je ostala tj tu pocne da trokira.
  5. Bio sam kod Marija u KV. Kacili smo motor na dijagnostiku. Izbacio je gresku senzora bregaste, kada smo vratili stari aenzor greska je nestala. izbaca i gresku lambda sonde na prvom klipu. E sad, pokazuje na dijagnostici da se auto pali i gasi konatantno. Zna li neko kakav to kvar moze da bude? Mislimo da je kompjuter u kvaru? E sad ta blokada na 5500 opet je ostala tj tu pocne da trokira.
  6. Nema. Bio sam u Paracin da pitam u BMW servis rekli su mi da su hidropodizaci. Ali ne verujem da to moze da bude probllem. U ponedeljak idem kod Marija u Kv, na serivis pa cemo videti. Inace niko nije uspoe da mi auto prikaci za diagnostiku. Ovo je moj motor, ima problema na startu, tj prvom paljenju.
  7. Nije to snimak mog motora. Nego sam nasao na zutubu. Moj ide do 6500 kad je zagrejan 40-50% a na radnoj temperaturi nece. Moze da bude da neki senzor ne salje dobre signale, ali cudi me da se ista stvar desava i na plinu. Tu onda se motorni kompjuter ne ukljucije mnogo?
  8. http://www.318ti.org/forum/showthread.php?t=43915&fbclid=IwAR2eNbDYTCdejb4GOvndgwWsjK44fgSDXKOEXd7HtgPcuIUkKNa5PNhZc7E _ Da li moze ovo da ga muci? Procitao sam na jednom videu gde decko prijavljuje problem da mu auto nece ici preko 4000obrtaja, neko je napisao da ovaj ventil to reguljse i da je mozda on zaboo pa auto nece da ide.
  9. Kako to da proverim? Sto se smese tice? Ili bolje reci sta tu pravi problem? Protokomer?
  10. Snimak rada motora. Ima neobican problem, kada se zagreje na radnu temperaturu nece da vuce preko 5500 obrtaja. Pre toga hoce kada se zagreje do nekih 40-50 posto onda kada ga zgazim vrti do 6500 posle nece ni na pin ni na benzin.
  11. https://postimg.cc/jCRjbzx https://postimg.cc/PC5YRcx2 https://postimg.cc/Nyr9hww7 https://postimg.cc/LY6cYm6j Slike na linkovima
  12. Vec godinu dana vozim i pakujem compakta ti. Kupio sam ga od jednog mladjeg momka koji ga je lose odrzavao. Platio sam ga jeftino ali sam ulozio dosta para da ga vratim u zivot. Rec je o Kompaktu e36 1.8 103kw. Auto je 97 godiste, presao je nekih 227000 km. Inace imao je i ugradjen plin kada sam ga kupio. Odradio sam mu celu limariju, stavio nove amortizere i crvene opruge, felne su snicerke 16 et 13. Nisam hteo da atavljam vece jer su mi se te nekako vise svidele. Upakovao sam prednji i zadnji M branik, sajtene su sa luxari modela. Lajsne su od M paketa ali sam morao da ih srafim jer su