bmw_x3_30d

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bmw_x3_30d

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Josip Spahija
  • Automobil
    bmw x3

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hvala momci na pomoci! Majstor prominija senzor radilice...evo vec pet dana vozi a da se nije ugasija... Hvala jos jedanput!
  2. Buden ovaj vikend ga odvea da provjeri...
  3. Gasi se samo dok je u Drive-u...znaci za vrime voznje,i to tek kad se napravi neka malo bolja ruta u smislu daljine...nikad na kratkoj udaljenosti,ali ne bitno kako se vozi...bija to autoput i 160km/h (prosli tjedan) ili gradska voznja 40-50km\h...
  4. Pozz svima, ako netko zna zamolit cu za pomoc. X3 E83 3.0d se u zadnjih dva tri miseca gasi tokom voznje,nikad kad je hladan. Uredno pali,normalno se vozi i odjedanput samo se ugasi...instrument tabla upali vecinu lampica,cesto puta drugacije. Nekad ulje i kocnicu,nekad sustav 4x4 i getribu,nekad akumulator...🤷‍♂️ Nakon 5 minuta i razgovora s njim,vergla par sekundi,upali i vozi dalje,lampice pogasene,ko da nista nije bilo... To se dogodi sigurno na tjednoj bazi jedanput... Prosli smo do sada 3 majstora i dijagnostiku,kazu momci auto ne pokazuje gresku koja bi bila uvjet za gasenje..
  5. Pozdrav drustvu, imam par pitanja ( problema ) sa mojim x3 3.0d iz 2009 godine. Citajuci forum nadan se da bi mi mogli uskočit u pomoc. Trebam li otvarati novi topic ili mogu i tu postaviti par pitanja? Hvala!