DaSt

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DaSt

 • Rank
  bmw pocetnik

Profile Information

 • Ime i prezime
  Darko Stanković
 • Automobil
  BMW 320d E46

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. DaSt

  rikverc svetlo

  Hvala, mzex. Ekstra stvar ovo. Jako korisno.
 2. DaSt

  rikverc svetlo

  Hvala Frank. Skidam sutra to da vidim. Ja sam razmišljao da možda može bočno nekako da se izvuče, ali nisam uspeo, izgleda da je jedini način da se skine tapacir.
 3. DaSt

  rikverc svetlo

  Može li neko da mi pojasni kako da zamenim sijalice rikverc svetla i zadnjeg svetla za maglu na BMW E46, koja se nalaze na gepek vratima? Da li moram da skidam tapacirung sa gepek vrata da bih stigao do tih sijalica ili postoji lakši način?
 4. DaSt

  LED CREE Sijalice

  Ima puno led sijalica na tržištu. Deluje lepo, ali ne znam da li poželjno stavljati to i kakva su iskustva. Stavio bih neke H7, ali me iskreno strah, jer sam tako stavio jednom na Renou neke pozicije u boji, pa sam napravio neki spoj, jer su sijalice bile katastrofalnog kvaliteta. Gledam na oglasima stoji kao duže traju, jače svetle i manje se greju. Jedino mi nije jasno zašto pojedini modeli imaju hladnjake, ako se stvarno manje greju i da li to može da napravi neki problem na instalaciji.
 5. Meni se isto javio problem sa ekonomerom. Kada izbacim auto iz brzine, on pokazuje najpre nagli skok potrošnje za nekih 4 litra otprilike, pa onda naglo spadne. Nekad mi u leru pokazuje 2 litra, nekad 4. Danas sam pri promeni brzine, dok je auto još bio u leru, primetio kako kazaljka naglo skače sa 4 na 10 litara. Imam utisak da problem nastaje kad auto izbacim iz brzine. Da li neko ima neki predlog o kakvom se problemu radi?
 6. DaSt

  Ugradnja MF volana na E46

  Hvala puno, Sale. Pretpostavljao sam da može, pošto vidim da se ona plastika gde stoje komande može ukloniti, ali nisam bio siguran. Vidim da neki čovek prodaje više komada, pa ću videti da uzmem neke, da ne kupujem ceo volan, kad već isto izgleda. 👍 P.S. Ako ugradim komande, šta mi još treba da bih osposobio tempomat? Da li je neko upućen?
 7. DaSt

  Ugradnja MF volana na E46

  Mene takođe interesuje ugradnja MF volana sa komandama. Imam E46 restajling model 2004. godište sa onim volanom koji izgleda kao i ovaj sa komandama, samo što nedostaju komande. Pošto sam negde video da se prodaju samo komande, zanima me da li je moguće ugraditi samo njih, da ne bih menjao ceo volan?
 8. DaSt

  Pozdrav

  Pozdrav svim članovima foruma. Ja sam Darko. Od pre dve nedelje sam vlasnik auta BMW 320d E46 restajling. Pratim teme na forumu koje me zanimaju i smatram da se mnogo korisnih stvari može naučiti od iskusnijih vozača. Što se tiče auta, oduševljen sam doživljajem u vožnji, snagom, estetikom... Još jednom, pozdrav svim članovima! 😊