Rabe

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Rabe

 • Rank
  bmw pocetnik

Profile Information

 • Ime i prezime
  Bmw 318d
 • Automobil
  Bmw e46

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Rabe

  E46 318d tesko pali

  E ovako da se nadovezem na problem,provjereni su grijaci,pokusali smo zakretat pumpu tj. zupcit ponovo i nista Dosli smo do zakljucka da pumpa treba na reparaciju,tj. mehanički dio Zanima me da li bi nepovratni ventil pomogao u ovoj situaciji da se stavi prije pumpe ?
 2. Rabe

  E46 318d tesko pali

  Crkla mi je bila bosch pumpa(auto se ugasio u voznji i vise nije palio) na e46 318d,tacnije elektronika pumpe,eh posto je tu pumpu tesko naci uradio mi je covjek elektroniku i pumpa je vracenaEh sad imam problem da auto tesko pali hladan,nekad moram 2-3 puta zaverglat i kad upali ima dosta dima iza
 3. Rabe

  Bmw e46 multimedija

  Uzo sam android multimediju za svoj e46 i imam problem sa komandama na volanu Tacnije nemam problema sa samim komandama nego kada spojim can bus,kad okrenem kljuc posalje se neki signal multimediji valjda i prebaci npr u navi,video itd.. znaci ne ostane na onom kako sam ugasio,npr. slusam muziku,ugasim auto i kad ponovo upalim prebaci na navigaciju sama od sebe Nije neki problem,al nekad me nervira stanem nesto na 2min i moram ponovo stimat muziku..
 4. Rabe

  E46 318d

  Poz svima,trenutno vozim e46 318d 2002, ima dosta planova za njega