mladen03

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mladen03

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 03/03/1987

Profile Information

  • Lokacija
    Novi Sad
  • Automobil
    golf2

Recent Profile Visitors

751 profile views
  1. Bas tako. Taj broj je zauzet jos '89.
  2. Ma da, sedmica, sta moze od nje da se ocekuje. Jos ja sam vise zaljubljenik tih starijih modela BMW-a. Jedini problem u vezi ovog auta i mene sam ja. 3000ccm pa nadalje me cini da budem samo posmatrac. Ustvari, mozda je i drzava kriva. Preskupa registracija za tako vremesni auto. Sve pohvale su na mestu. Ja imam samo jednu zamerku, a to su zadnja stop svetla. Nekako mi je to previse oblo. Vise volim stil MB slona, taj kockastiji fazon. A prednji farovi su super u "smoke" fazonu, bas besno. Ostaje mi samo 520i e34 jer ovo je preko mojih mogucnosti. A enterijer da komentarisem necu, jer sta god
  3. Slazem se, mozda sam slucajno i pobrkao. I slazem se i da je to jedan od najlepsih detalja, ali ima ih mnogo.
  4. Ja imam malo pitanjce (jednostavno). Video sam da neki e36 coupe ima ram na vratima, a neki nema vec je samo staklo bez okvira. Kad je bio taj restajling ili sta vec?!
  5. Mene interesuje onaj restajling na zadnjim stop svetlima? Ako se ne varam - pise da je bio '86. godine, sto ce reci da je svaka kockica koja je proizvedena od te godine pa na dalje sa uskim stop svetlima, zar ne? Ja sam zainteresovan za kabriolet verziju. A sta mi smrdi... komsija ima 318 (znaci verovatno od 91-93) a ima ta ocajna zadnja stop svetla koja nisu plitka da kazem.
  6. Meni je coupe 318 e46 san snova... Interesuje me, posto u mojoj neposrednoj blizini komsija vozi e46 m3, koja je razlika U IZGLEDU izmedju 318 i m3? Znaci samo razlike u izgledu me interesuju?
  7. Posto su pravila da moram 5 nabrojati, onda neka bude ovako: MARIO-OVERCHARGE MARKO_ng GAGY80 TOKYO MARKO13
  8. Odlican benga. A boja da ne govorim - takva mu i najlepse stoji. Hvalim...
  9. Super ili ne, mora se postavi i auto i tvoj trud. Svidja mi se boja, imam utisak da je besna i da mu jos bolje stoji uzivo. Ja jurim cabrio (ne m3 verziju) pa mi je taj i najlepsi, ali prema m3 mora svako imati postovanja. Nek te sluzi, ziveo!
  10. Ma da, uzasno su skupi ti sa slep-sluzbama. Meni je golfic stao pre 3 nedelje, (kasnije se utvrdilo kod majstora da je otisao karburator) u putu u Novom Sadu. I nazovem AMSS (ali ja imam onu njihovu "osnovu) clansku kartu) da me slepaju do majstora, i stvarno je kamioncic stigao u roku od 20-tak minuta. Nisu mi naplatili nista jar sam njihov clan, a da nisam imao tu karticu njihovu (500din godisnje) morao bih platiti 2400din. Dobra je to kartica, nije skupa, al jednom godisnje svakom zatreba, zlu ne bilo... Pretpostavljam da ti nisi clan pa se verovatno zato i nisu mnogo sekirali sto ne moraju
  11. Kakva su misljenja za kockicu (e30) cabrio 318 i 320? Ima li neko posebno odrzavanje tog platnenog krova i da li ima da se uopste kupi negde u Srbiji taj krov ako ne daj boze stari pocne da pisa? I da li su mehanicki delovi isti kao i kod "obicne" verzije sa limenim krovom? A usput i da li postoji e36 cabrio sa euro 3 motorom? Puno sam pitao, znam, grdite me ako sa bio nevaljao :), al sta cu, koga rugog da pitam ako necu vas?!
  12. Neka tacna cena ne postoji za taj auto, narocito jer je u njemu 2.8 motor, zbog toga sto je auto sam po sebi dosta redak na ovom trzistu pa nema neku veliku konkurenciju medju istim. Sta ja znam, vidjam bas razne cene kad naletim na e36 cabrio, ali su to uglavnom 320. Posto kazes da ti je auto pod konac ocuvan, to je veliki razlog da ga ne prodajes jer sledeci koji bi kupio verovatno neces naci u slicnom stanju, te ces sebi napraviti bespotreban racun. Auto ti je strava, i znam kakav je osecaj imati puno snage u zadnjoj osovini jer drugar ima mazdu rx8 i osecaj je bozanstven kad se zanosi (sa
  13. Da li postoji neki E36 koji ispunjava euro3 norme? Konkretno mi je e36 cabrio zanimljiv u nekoj 318 ili 320 verziji.
  14. Gutentag soferi, ja sam Mladen iz Novog Sada, proizveden sam '87. godine i trudim se da pazarim neko Bavarsko Motorno Wozilo. 3 auta sam dosad imao, ali svaki put kada mi je matori kupovao djunte sam mastao da pazarim kockicu cabrio. Prvo sam seo u peugeot 205, pa u terenac Suzuki Samurai i sada sam u golfu 2. E36 cabrio mi je san snova, ali i verovatno vecita zelja, a e30 cabrio mi je tako blizu... Elem na nekom drugom topicu cu o ovom, ovde sam hteo samo da se predstavim :preved: Sad nemojte svi da me spopadnete odjednom sa pozdravima, stidljiv sam :angry: