Renault Terminator

Members
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Renault Terminator

 • Rank
  bmw pocetnik

Profile Information

 • Ime i prezime
  Renault Terminator
 • Lokacija
  Linz Austrija
 • Automobil
  BMW F10 520i

Recent Profile Visitors

217 profile views
 1. Danas sam iz čiste znatiželje odradio centriranje trapa,oba trapa.Auto je godinu dana kod mene,kada je zadnji put centriran ko zna..inače ne jede gume,nema nikakvih problema u vožnji. A i majstor (vlasnik servisa) koji je radio centriranje kaže da je auto u trapovima top.Radio sam to u Rumi,autoservis Đorđević i servis je za svaku preporuku.Majstor je vrhunski,zna znanje i ono što ja pored profesionalne usluge cijenim kod ljudi a to je urednost,čistoća i red.Ima 3 radionice,to je sve pod konac,kao da ste u kasarni,sa patosa radione možete da jedete koliko je čisto,kap ulja nema na zemlji
 2. Kao da je sad izašao iz fabrike.Top👍🍻
 3. Stigli čepovi za felne.Sad čekam plus napolju pa da ih stavim na felne🙂
 4. Jedna slučajna slika,prosto se pogodio momenat🙂
 5. Imam na zmiskim felnama već ofucane čepiće sa logom BMW,pa sam naručio nove🙂.
 6. Hvala👍 Ako ti po planinama nisao imao problema pa neću onda ni ja po ravnom i po nekom brdu.🍻
 7. Jedan je ispred kuće a drugi je u kući🙃.Razmjer 1:18.Inače model je stvarno odrađen do najsitnijih detalja.Ljepši je uživo nego na slici. http://
 8. Znaš kako kažu,iz tvojih usta u Božije uši🙂.
 9. I ja sam takvog razmišljanja,dobra guma i nema zime.
 10. E danas sam na F10-ku montirao nove zimske gume Michelin Alpin 6 dimenzije 225/55 R17.Imam dva seta felni,ovo je zimski set a ljetnji je na 18-ma.Ova zima će biti prva zima gdje ću voziti auto sa zadnjom vučom,do sada nisam vozio nikada.Vozio sam kamione i autobuse (i sad vozim🙂) ali auto nikada i jedva čekam snijeg da stavim Bembaru na iskušenja da vidim kako se ponaša u takvim uslovima,dali je prednja vuča stvarno bolja za snijeg od zadnje vuče ili nije ili su isti.
 11. Ima magistrale,ima i grada,moram proći kroz centar Linza.Ali to nije ni blizu što se tiče gužve kao npr u Beogradu.Na magistrali ne vozim preko 100km/h kada za to ima mogućnosti jer ako te policija navata nema te niđe.Kada pičim za Beograd potrošnja mi je 7.6l.
 12. To ulje i filter u mijenjaču mijenjaj ako do sada nisi.Ja mijenjam ulje u manuelnom mjenjaču a kamoli da se ne mjenja u automatskom.