Renault Terminator

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Renault Terminator

 • Rank
  bmw pocetnik

Profile Information

 • Ime i prezime
  Renault Terminator
 • Lokacija
  Linz Austrija
 • Automobil
  BMW F10 520i

Recent Profile Visitors

37 profile views
 1. Drug,jel znaš šta se dešava sa našim F1 forumom?Puko je prije mijesec dana,tako nešto..još ga nema.

  1. DangaraBMW

   DangaraBMW

   Vjeruj da sam ja htio to tebe da pitam...bas je ruzno bez njega..

  2. Renault Terminator

   Renault Terminator

   Kada je puko rekli su da će ga brzo vratiti...ali evo mijesec dana ako ne i više foruma još nema.Sajt postoji i radi ali forum ne.

  3. DangaraBMW

   DangaraBMW

   Znam, znam...dako ga osposobe ubrzo, bar do predstavljanja bolida 😉

 2. Evo jedne slike za početak,prije nego što krenem sa nekom detaljnijom pričom,još se upoznajem sa autom.
 3. Znaš me sigurno jer i tvoj nick je meni poznat ali iskreno rečeno ne mogu se sjetiti sa kog sajta.Ja svoj nick ne menjam tako da me relativno lako zapamtiti.
 4. Hvala na dobrodošlici,nismo stidljivi naravno,pogotovo kada su žene u pitanju,tu se odmah ide u juriš😉. Ime i prezime neću napisati,ne želim baš sve privatne informacije da dijelim sa svima,bez ljutnje. Ne mogu još ništa napisati o autu jer nisam ni 200 kilometara sa njim napravio,malo je to kilometara za neki utisak. Bili i biće🙂👍.
 5. Dobar dan svima.Novi član, na novom forumu, za mene.Moj prvi auto..a da nije Renault.Renault se kod nas u porodici vozio (vozi se još uvijek) od 90/91 godine,samo Renault i ništa više.Ja sam do skoro vozio Megana 3 2013 godište koga sam prodao i kupio BMW F1 520i.Razlog kupovine BMW-a a ne opet Renaulta je čisto zasićenje,prosto dosadio,vozio sam skoro sve što je Renault napravio (što imao,što na test i promotivnim vožanjam) i jednostavno sam htio nešto novo,nešto što ne poznajem.BMW ne poznajem ni malo,zadnju vuču na automobilu jako rijetko sam vozio (sem kamiona,vozim ga svaki dan maltene😁)