Renault Terminator

Members
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Renault Terminator

 • Rank
  bmw pocetnik

Profile Information

 • Ime i prezime
  Renault Terminator
 • Lokacija
  Linz Austrija
 • Automobil
  BMW F10 520i

Recent Profile Visitors

546 profile views
 1. U Austriji prekoračenje brzine sa osigiranjem nema ništa.Taj prekršaj ti plaćaš državi i to je to.E ako se razbiješ i kriv si,onda osiguranje poskupljuje.
 2. Koliko je u Njemačkoj ne znam tačno,čuo sam da je jeftinije nego u Austriji ali to ne mogu da potvrdim nikakvim dokazima. Ja za moj auto u Austriji plaćam full kasko mjesečno 178 eura.
 3. Svake godine se radi,kao kod nas. Jesu,strogi su.Sve mora biti ispravno,nema zezanja.
 4. Prošao tehnički na keca što bi se reklo,bez greške,sve je piko belo🙂. To u Austriji košta 74,30 Eura.
 5. Odrađen je tretman za ovu godinu🙂.Bembara F10 je bila na platinum paketu,detaljno pranje i hemijska dekontaminacija,dvoslojno poliranje i keramicka zastita,keramicka zastita stakala,poliranje felni i keramicka zastita,dubinsko pranje.
 6. Relacija Beograd – Linz,prosječna brzina i potrošnja benzina na toj relaciji.Klima radila konstantno,režim vožnje „comfort“.
 7. U pravu si,šamarčina jeste.Ali ni u Srbiji to me ne bi izašlo nešto jeftinije ako bi uopšte i bilo jeftinije.Ne da se nešto pravdam,da sam htio tako nešto ćutio bi i nebi ni kačio ovaja račun,ali pogledaj ovaj video pokojnog Mirka,laka mu crna zemlja i da mu dragi Gospod Bog podari Carstvo nebesko,premotaj tamo na 6-ti minut.Još je ovo snimano pre skoro godinu dana,a znaš i sam da cijene danas i prije godinu dana na šta god se odnosile nisu iste,nažalost. https://youtu.be/8Ke8LDb0dDs?si=puSsMd2rR0wPNzPG
 8. Jbg to je cijena posjedovanja Jbg,to je cijena posedovanja BMW-a😁.
 9. Odradio sam ovih dana servis i zamolim majstora da "proveri" lanac.Auto trenutno ima pravih 171.000km.Mada me inače majstor ubeđivao i ranije (i sam je vlasnik BMW-a 740d F01) da taj 2.0 benzinac nema problema sa lancem kao 2.0 dizeli.Tako da je lanac „preživio“🤣…kaže majstor ne diraj ništa do tamo 300.000-350.000km,na toj kilometraži počinju problemi sa lancem na tim 2.0 benzinskim motorima.Reko riješiću se ja njega daleko prije tih 300.000km.Zamjenio ulje,plastični karter,filter ulja,filter vazduha,filter vazduha u kabini i prednje kočnice,oba diska,nove pločice i senzor koji ide uz to.Račun
 10. Ako se igra sa kilometražom kažu da hoće da pali koje kakve greške..ali sam mišljenja da BMW najmamje "rade" sa vraćanjem kilometraže.