castor

Clan BMW Fan Kluba
 • Content Count

  652
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About castor

 • Rank
  bmw znalac

Profile Information

 • Ime i prezime
  . Gaćeša Đorđe
 • Lokacija
  . Beograd
 • Automobil
  . BMW E46 330d M Sport Wagon
 • Link do vaseg automobila
  http://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?/topic/36046-e46-330d-m-sport-touring-automatik/

Recent Profile Visitors

1489 profile views
 1. Trebao da je da se provjeri jedan laptop, ali je ispalo da sam imao posla sa prevarantom, pa su ga blokirali maltene odmah. Hvala u svakom slučaju.
 2. ... Bora? Meni treba da se provjeri tamo nešto, pa ako ima ko od kolega iz Bora raspoložen da ode i provjeri, da ne tučem 250km za džabe. Tema možda može i da ostane ukoliko se administracija slaže, jer uvijek nekome treba nešto, pa da se i pomognemo, ako ima volje...
 3. Ja bih rekao kao i svaka elektronika, može da laže. A da li si ti provjeravao na mjeraču stanje?
 4. Ne mora da znači, meni se dešava kada je hladnije kad upalim auto i upalim ventilator na 1 (temperatura mi je uvijek podešena na 22.5), dok se ne zagrije malo da radi obrtaljka tako (skakuće po malo baš). Kad ne upalim ventilator na 1, sve ok. Trebao bi da bude tzv. jež, ali mi to toliko malo znači da me zaboli za to još uvijek, pošto je sve u redu.
 5. Dodatak, kad se ne misli na vrijeme... Parcijalni remont letve je 160-170€, a uz full remont od 220-230€ ide ukljčeno u cijenu letve i centriranje oba trapa. http://www.servoremont.rs/kontakt/
 6. U subotu, 28.08.2021. godine na 330525 km odrađen full remont letve u Autoservisu Dragi u Nemenikućama kod Sopota. Znao sam da ima lufta sa lijeve strane, lupkala je malo, a bilo je i lufta na volanu, dok ulje nije gubila. Po pregledu i rastavljanju utvrđeno da je problem sa klipnjačom, ali je uspješno sve sređeno. Čitav posao završen za cca 5 sati i koštao 26000. Sad nema lufta, ne lupka i nema lufta na volanu. Jednako se mota kao ranije, ali je osjećaj za nijansu drugačiji. Garancija godinu dana na lupanje i gubitak ulja. Slijedeće na redu je skidanje govneta od kuke i
 7. Sve je moguće od navedenog, samo ako imaš pravog majstora.
 8. Hvala, hvala, trudimo se u skladu sa mogućnostima...
 9. Nisam imao E39 manuelca, imam E46 automatika, ali bih rekao da je mana tog što ti tražiš samo jedna - ne prave ga više. A ni drugi automobili se ne prave kao što su se naši "starci" pravili... Good luck.
 10. Prođe neko vrijeme, pa sad valjda imaš neke dodatne utiske. Kakva je visina kada se auto popuni? Kako se ponaša poslije nekog vremena sa ovim oprugama?
 11. Ne mora da znači da ne valjaju zato što stoje na oglasima dugo. Većina ljudi bi dala oko 2000€ za auto star 20 godina, bez obzira što je u dobrom stanju. Tako da pozovi, raspitaj se, obiđi one koji ti nisu daleko. Ako odeš da pogledaš, pod jedan - nisi ti u obavezi da kupiš, ako odeš da pogledaš, a pod dva - steći ćeš barem neku sliku u glavi kako auto (ne) treba da izgleda i šta trebaš da zaobiđeš, kao i na šta da posebno obratiš pažnju (ista stvar koja se ponavlja na nekoliko primjeraka).
 12. Za tehnički. Naravno, nebuloze kakvih nema...
 13. 50 ojra skidanje, 50 ojra vraćanje, plus trebaju drugi amortizeri za branik. Jbga, računica je jednostavna ako nema smaranja više...
 14. Ako te ne mrzi slikaj. Hvala. Koliko vidim, Warner-a nema ovim krajevima, samo Bačka. Mislio sam da skinem kuku, jer iz principa ne želim da im dam lovu za glupost, ali mi je izgleda jednostavnije da je atestiram uz sve zajebancije oko toga, nego da je skinem... Zna li neko koja je procedura atestiranje kuke na autu uveženom iz Njemačke sa kukom koja je tamo ugrađena? Dakle, auto je uvežen sa kukom.