castor

Members
 • Content count

  276
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About castor

 • Rank
  bmw ucenik

Profile Information

 • Ime i prezime
  . Gaćeša Đorđe
 • Lokacija
  . Beograd
 • Automobil
  . BMW E46 330d M Sport Wagon
 • Link do vaseg automobila
  http://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?/topic/36046-e46-330d-m-sport-touring-automatik/

Recent Profile Visitors

565 profile views
 1. e53 X5 3.0d

  Stefane, ajde ostavi i njegov kontakt i lokaciju. Lako je pričati, svi znaju sve kad se priča, ali kad treba da se riješi problem, onda tuc muc i od jednog do drugog majstora... Isto tako, tek kad se riješi problem onda svi imaju i znaju nekog doktora/profesora/specijalistu koji je eto tu iz ćoška.
 2. Automatski Menjac GM 3.0d problem

  Dakle, kod Lajoša treba odvesti auto na servis GM automatskog mjenjača. Fala Savo. Ostavi samo broj od Lajoša.
 3. BMW Video

  Dobar je zvuk, ali što zvuči kao da neku šutira kantu prilikom šaltanja je smiješno...
 4. U KG trojica imaju koja rade remont viljuški: TEJOVIĆ KG +381 63 616 345 SLAĐAN KG +381 64 578 42 30 DRAGOLJUB KG +381 63 638 570 Ja sam na 318i radio kod Tejovića. Upravo kao što kolega pimp napisa - izbija se plivajuća kugla i ubacuje se fiksna. Gubi se malo na "prefinjenom" dijelu, ali nije tako katastrofalno kao što se možda čini. Pričao sam sa Tejovićem skoro sat vremena na tu temu. Nije problem napraviti opet plivajuću kuglu, problem je nabaviti gumu koja se neće raspasti za 3 mjeseca. Čovjek je imao strpljenja da mi sve objasni, pa sam kod njega uradio. Pošalje ti druge viljuške, gotove, a ti kad zamjeniš, njemu šalješ tvoje. Može i druga kombinacija da skineš svoje, pošalješ da ti napravi kako se dogovorite, pa ti on vrati i onda je i nešto jeftinije, ali ti u tom čekanju prođe nekoliko dana. Ako imaš gdje i nije ti problem da čekaš - imaš svoje viljuške nazad na svom autu...
 5. Automatski Menjac GM 3.0d problem

  Savo, de napiši od ovih što su ti ostavljeni brojevi kod koga si bio i koja je tvoja procjena njih kao majstora, i kako si došao uopšte do Lajoša?
 6. Ako se dobro sjećam, trebalo bi da ide ovako: imaš našu, odeš tamo (A/DE), po međudržavnim sporazumima o priznavanju dokumenata izvadiš njihovu, bez polaganja, platiš šta treba i onda imaš i njihovu i našu. Problem je što naša država ne priznaje ničije osim svoje dokumente i tu nastaje kurcšlus. Kad se vratiš ovamo, trebao bi da odeš u MUP i prijaviš da imaš i njihovu dozvolu i onda ti oni uredno "oduzmu" našu|njihovu i "pohrane je u neki sef". U SRB, za državljane SRB sa prijavljenim prebivalištem u SRB, može samo SRB vozačka dozvola za SRB tablice. I onda se tako igraš mačke i miša sa vozačkom i MUPom. Tako nekako...
 7. E90 modeli

  Pa ako je model E91, ne znam što bi kupovao dijelove od E46...
 8. Koliko se meni čini, radi se samo deponovanje vozačke dozvole u MUP-u...
 9. E90 modeli

  Sve dijelove kupuješ prema broju šasije...
 10. 320d Touring

  Dobro to izgleda, ali mi je sad nekako previše "ubijen i utopljen" u boju...
 11. Policija i tamna stakla

  Ko od ovih što lijepe folije ima sertifikat? Black Glass, jer su kažu: Jedini Llumar licencirani servis u Srbiji Jedini servis koji izdaje uverenje o propustljivosti folija Ima li još neko?
 12. f10 520 d touring

  Ako se na trici pomjeraju oba panela, onda se sigurno mrdaju i na petici...
 13. Clanarina za 2017. godinu

  Isti račun, isti iznos?
 14. Clanarina za 2017. godinu

  Šta je sa karticama od prošle godine, šta će biti sa istima za ovu godinu i šta je sa članarinom za ovu godinu?