castor

Clan BMW Fan Kluba
 • Content Count

  530
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About castor

 • Rank
  bmw znalac

Profile Information

 • Ime i prezime
  . Gaćeša Đorđe
 • Lokacija
  . Beograd
 • Automobil
  . BMW E46 330d M Sport Wagon
 • Link do vaseg automobila
  http://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?/topic/36046-e46-330d-m-sport-touring-automatik/

Recent Profile Visitors

933 profile views
 1. castor

  Tip ulja

  @miksa, @smg Koje tačno ulje sipate? Ja za sada nemam nikakvih zamjerki na originalno BMW/Shell ulje, ali ako je razlika 4000 dinara, a isto ulje u pitanju - nije za baciti...
 2. castor

  Pozdrav

  Druže Dragane dobrodošao ovamo. Još jedan manijak u krugu. Hahahaha Imaš ti i boljih slika od ovog Macana dizela, nemoj da se sramiš.
 3. Savo brate, daj broj od tog drugara, trebam da prekontrolišem ručnu paćenu na BMW-u, pa ako treba da se radi da nosim. Ako radi to uopšte, mada ne znam što ne bi...
 4. castor

  Bmw E92

  Dragan se ozbiljno bavi tim radovima. Svaki put se iznenadim i oduševim kad vidim šta je izvukao i ispeglao. Svaka mu čast.
 5. Gdje si radio? Kako si zadovoljan?
 6. Otiđi kod nekog dobrog električara ili u neki akumulator servis da ti istestiraju akumulator. Možda je problem malo dublje u akumulatoru, pa se ne vidi na prvi pogled...
 7. castor

  E46 330d M Sport Touring Automatik

  E i to sam promijenio, jer me zajebavao neko vrijeme. Znao sam da je on, rekao mi Aco, a i dogovorili smo se da ga zamijenimo na servisu. Nego, opet, zaboravio da napišem. Nego, pojeftiniJo je Febi-jev u AutoLajni sa 11900 na 8100. Čisto da znate, ako nekome treba. A što se remonta tiče, Aco kaže da je ovaj njegov remontovao/sredio više komada, servis izađe 180€ i da još ni sa jednom nije imao problem nakon servisa.
 8. castor

  e30 327i Touring

  Bra'o ti ga brate...
 9. castor

  E46 330d M Sport Touring Automatik

  Zaboravih da napišem, zamijenjene donja gumica na intercooler-u i gumica vakuum pumpe, pošto se vidjelo da tu slini malo. Turbina će vjerovatno na remont kod nekog Acinog provjerenog majstora/servisa, pa ćemo da vidimo šta i kako. Razmišljam se i da nabavim dobru polovnu, ali ćemo da vidimo.
 10. castor

  E46 330d M Sport Touring Automatik

  Dana 04.06.2019. godine odrađen servis na 310k km (ulje BMW 5W-30 i Knecht filteri ulja, goriva, zraka i Wix filter klime sa aktivnim ugljem). Ustanovljeno da turbina malo "zaostaje" kad se oduzme gas na leru, da intercooler izgleda malo propišao, ostalo sve ok. Intercooler nabavljen drugi za 30€ od BMW BAYER-a u MMLugu, turbinu ćemo da pogledamo/ispratimo. Dizne i dalje se vrte oko 0, maksimalno 1. Dogovoreno da se kod zamjene intercooler-a skine i opere i kiler, kao i da se zamijeni rashladna tečnost i ATF ulje (50€ za ruke za sve). Do tada - samo vozi.
 11. castor

  Obrtaji motora

  Zanimljivo, Delta traži 200 € za jedan ključ da se naruči i ukodira u auto...
 12. castor

  E46 modeli

  Ima li neko ideju gdje naći dobar/zdrav interkuler (sa brzim spojkama) za M57? Moj je izgleda propišao...
 13. castor

  Oglasi

  @NikNS Fala kolega.
 14. castor

  Oglasi

  Daj, ne može da škodi.