rstefan88

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About rstefan88

  • Rank
    bmw pocetnik
  1. Nisam ja clan ni sest meseci. Probacu da iskopam temu pa cu da vidim. Inace jer ti je vracen auto posle, sve regularno? Koliko su ti ga drzali?
  2. rstefan88

    E23 745ia

    Ne znam zasto ali mi deluje da je E34 koji je petica daleko prostraniji unutra od ovoga?
  3. Cekaj znaci ja registrujem sa blokom od 318 da bi imao njegove brojeve, pa posle vratim svoj? I zar nije za pandura prevelika zajebancija da na licu mesta vidi broj na bloku motora, mislim jer se to vidi cim dignes haubu ili treba da se rastura pola auta da bi se doslo do tih brojeva? E sad jos da li vam se vama vlasnicima bmw desava cesto da zagledaju pod haubu, koliko cesto se desava da cape nekom bmw na proveru, ipak je to auto koji se krade preko pa sve zavrsi kod nas. Ja vozim punta pa ne znam, i iskreno nikad nisam cuo da su nekog terali da otvara haubu i da su nekome ko vozi legalan bmw
  4. Pa i meni se cini da je druga cista zajebancija, btw odvratna joj je hauba, a prva mi deluje skroz realno, mada maloooooo je, a ako je na nase table idem sutra da je kupim.
  5. Nisam bas na to mislio oko registracije. Mislio sam ono ubacim unutra 318 dizel (greskom sam ukucao 320), i kad ga registrujem vratim 325tds. Jednom mi je neko objasnjavao kako to ide i da ti svi brojevi budu uredu i ostalo. Valjda se samo prebaci blok od veceg motora u manji pa kad se registruje sve se vrati. Pojma nemam. Nadam se da mi je pitanje sada bolje skapirano.
  6. Jeftina trojka nesto mi tu smrdi? a o ovoj necu ni da pricam
  7. E sad, nemam doticni auto, ali ga je imao moj drugar (budala menjao ga za pasata, rekao sam mu da cu ga prebiti prvi put kad izadjemo i kad se napijem) i ubedjuje me da je trosio oko 6l po gradu. Da li je to moguce? Kako ide taj auto u odnosu na 320i? I jos jedno pitanje, da li je moguce "teoretski" registrovati taj auto na 2000ccm?
  8. Aj recite gde je japan elektronik, trebaju mi neke sijalicice i diodice i take gluposti.
  9. Pozadi ima malo slicnosti sa aktuelnom trojkom cini mi se. Jako lepo izgleda. Ljudi ne mogu da omanu. Ali nesto sam razmisljao, ispravite me ako gresim. Najduze se proizvodio E36, osam godina, skoro devet, a i dalje izgleda prokleto dobro. Uskoro, uskoro cu ga imati nadam se... :preved:
  10. Voznja na metan je za 3/4 jeftnija nego na benzin. Bezbedniji je od gasa, a i jeftiniji. Ugradnja sistema kosta od 1600€ pa na vise. Ne postoji mogucnost ugradnje rezervoara umesto rezervnog tocka kao kod gasa, jer je pritisak u rezervoaru 10 puta veci a zbog toga ima 100 razloga zbog kojih ne moze umesto rezervnog tocka. Jedini problem jos uvek je ne rasprostranjena mreza pumpi, do sada je bila samo jedna u pancevu, a evo tek sada cujem za ovu na NBG. I cini mi se da ce se metan moci ugradjivati i u dizele.
  11. Kolika je inace realna potrosnja za grad ovog automobila kad se normalno vozi, znaci ne neko izivljavanje, ali ne i penzija. Znaci onako lepo da se uziva?
  12. Obavezno napisi sta si uradio sa potrosnjom. Nadam se da ce te dobro sluziti nadalje. E ako ti nije probem da mi kazes koliko si ga platio i koliko si ulozio para u njega da bude ok (odnosno koliko treba jos da ulozis). Ako neces javno aj mi molim te na private kazi, posto bih i ja da uzimam nesto slicno kad prodam moj auto pa cisto da znam kako idu realne cene, da znam koliko se treba u startu najvise uloziti u tako stara kola itako dalje.
  13. Probaj benzinom, pa polir pastom.
  14. Joj a se sve nesto nadam da u neko skorije vreme uzmem E36 320i, i racunam na neku potrosnju od 15ak litara plina po gradu, ali mi se posle ovog topica sve manje kupuje. Nadam se da ces resiti problem i da cu ja nastaviti dalje da trazim i da se nadam. :D
  15. ako je kombinacija za astru klasik, to je isto sranje kao i sa puntom sto sklapaju. nije jos privatizovana. da jeste pet dana bi se samo o tome pricalo. to za privatizaciju nije tacno sigurno.