srba

Members
  • Content Count

    49
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About srba

  • Rank
    bmw pocetnik
  1. srba

    RADARI !!!!!!!

    Ja nemam tih problema, niti gledam gde su! Uvek se dogovorim sa njima na ovaj ili onaj nacin! Ali me uvek puste i to bez nadoknade!!
  2. Uki nisam ja postavio taj snimak,ali bi castio onog ko jeste!
  3. Pa dobro da se i ja pridruzim cestitkama i zeljama!
  4. Dzono,nemoj vise da me podrzavas! A ja i dalje ocekujem odgovor!
  5. Vidi se lep primerak! Nego kako napreduje suzbijanje Zutice? Treba u skorije vreme da posetim Nis(poslovno) pa cisto da znam!?
  6. kao 1: Sve je to lepo, ali treba da postoji blagajnik, koji ce clanovima da podnosi racune za sve potrosene pare, na svakih tri meseca!!!!!! kao 2:Pitanje je ko je sve spreman da se upusti u to? kao 3: Klub po meni U OPSTE NIJE SLOZAN! to svi znaju ali cute! Kao 4: Razdvojiti prave clanove od foliranata! TO JE SAMO MOJE MISLJENJE!!!!!!!!!!!!!!
  7. Vidim da ovde ima OZBILJNIH ponuda! :) Prem da sam ja covek evropskih shvatanja, ja sam za SVAKU pomoc! :rofl:
  8. Za to gey nemojte da se folirate, svi ste GEYEVI! dokazano
  9. Nisam imao pojima da se i sporeti voze!!!!
  10. Radices, samo dok ti to udje u krv! Onda felne i brash za pocetak! To si odlucio i nemoj nikog da slusas! Ako hoce neka sami na svom autu rade sta hoce, ti valjda imas neki ukus!
  11. Lep pocetak,nema sta! Naravno SIRENI RUBOVI bi lepo cucnuli! mada felne prvo,pa onda po felnama siris rubove, pa tek onda jedno farbanje sa stilom! mogu ja da se raspitam kod jednog drugara,kad ga sretnem, koliko bi te izasao brash? Ako te zanima?
  12. Super je odradjen, sve u stilu! Pa cak i taj spojler! Sve zavisi sta ko voli! Farbanje mi se svidja, neobicno,nije kao kod ostalih neke slike i t.d. Bas se prate neke linije,koje bi trebale da dodju do izrazaja! Sve u svemu super!! schnitzer, ja sam ti rekao sta da uradis! A to mozes da probas u foto shopu ,pa vidi, kombinuj pa sta ti se svidi!
  13. Mozda se covek i ponadao!! A ti to nemas nameru ili sta je u pitanju?