vidronja

Members
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About vidronja

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 08/02/1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Ime i prezime
    Danijel Vidra
  • Lokacija
    Zemun
  • Automobil
    bmw e28 528iA
  1. Da li neko zna sa kojih sve modela odgovara centralna spona na 528 e28? Nova je prilicno skupa pa pokusavam da nadjem polovnu ali ne znam da li odgovara sa 524td e28 ili npr. sa nekog e34. Da li neko neko zna da li odgovara protokomer sa 2,5 na moj 2,8?
  2. Odlicna ideja!!! Ako samo sjedimo kod kuce i kukamo nista necemo uraditi. Predlazem da uprava kluba organizuje protest i da se pojavimo u sto vecem broju ispred vlade. Bilo bi dobro da se povezemo i sa drugim autoklubovima pa da nas ima vise. Ili to ili cemo svi uskoro da vozimo trotinete,rolere ili nesto drugo na sto jos nisu udarili porez na luksuz. :)
  3. E24 635CSI E31 850CSI E28 M5
  4. Kad se to desilo ja sam prolazio kraj tog servisa. Bilo je strasno! Najprije sam mislio da se zapalila kuca,onda sam vidio nekog coveka kako trci sa aparatom za gasenje i vidim gori servis,crni dim kulja iz kuce a na ulici stoji decko kome je citava ruka sprzena i jedna strana lica a i kosa mu je izgorila sa jedne strane. Kad sam ponovo prosao nakon dva sata vido sam bmw kako viri iz garaze sav ugljenisan. Danas sam procitao u novinama da je eksplodirala plinska boca. Ne mogu da vjerujem da je pukla sama od sebe??? Sta su ta dvojica radila kad im je eksplodirala boca?!
  5. Moj prvi auto je bmw 520i e28 (u suboto sam ga slupao i sad je na popravci) kupljen prije 1.5 godinu. Kad sam kupovao auto nisam ni razmisljao o nekom drugom autu osim o bmw-u. Sad imam 528iA e28 (valjda ce sutra biti registrovan). U medjuvremenu dok je jedan bmw u servisu a drugi cami u dvoristu bez registracije ja vozim burazerov bmw 528i e28. U stvari ja samo i znam da vozim bmw e28. Skoro sam sjeo u yuga i jedva sam presao 1km. Nikako nisam mogao da ubodem brzine i stalno sam zapinjao nogama za volan jer sjediste nije moglo da se pomakne itd. Volio bi da mogu da kupim m6 ali ne ovaj novi v
  6. plin 40.9 Euro Petrol zemun
  7. Super ti je auto. Daj slike motora. Nadam se da je ispod ha ube isto tako dobar. :angry:
  8. Hvala za savjete.A sto setice kick down-a polako provaljujem kad se ukljucuje a kad ne
  9. Imam fabricke podizace. Bas cu da vidim da li je to za blokiranje podizaca. Mada ima i dugmence kod mjenjaca za blokiranje zadnjih podizaca. Inace upalio sam auto. Neki osiguraci su bili toliko stari da kad sam ih pipno raspali su se u komadice. Bas me zanima da li ce htjeti da se upali sutra ujutro kad bude hladno?!!
  10. Taj prekidac je fabricki koliko ja vidim. Probao sam vise puta da ga ukljucim i iskljucim ali nisam vidio da se bilo sta desava. Cak sam gledao da li je povezan sa zicama i ima dve zice na sebi koje idu u neki debeli snop iz kontrolne table.