srdjan_r

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About srdjan_r

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 01/15/1980

Contact Methods

Profile Information

  • Ime i prezime
    Srdjan Rajcic
  • Lokacija
    Beograd
  • Automobil
    BMW 316 e30

Recent Profile Visitors

718 profile views
  1. Pusta sa vozaceve strane. Nisam primetio da postoji odvodno crevo, gledao sam strane da li ima neki odvod ali nisam primetio. Bas cu sutra da to vidim. Hvala na odgovorima. :)
  2. Zdravo, skoro sam primetio da mi se pojavila voda u kabini volzila. Morao sam da skinem tepih i skupim jedno 3 litre vode. Mogao sam da napravim ribjak u kolima ;). Uspeo sam da saznam, prilikom pranja kola, da voda ulazi kroz ventilacioni otvor, kod brisaca. Skinuo sam i pozarni zid, ali nisam video nikavu rupu ili otvor gde bi moglo da prozali voda. Prosle godine sam zamenio ventilaorcic. Da li je moguce da nije dobro postavljen oli nije dobro nalegao pa tu propusta vodu? Mada, opet ponavljam nisam video nikakvu rupu tu oko njega. Svak ideja mi je dobro dosla.
  3. Da u isto vreme. Prvo je svetlo u kabini pocelo da slabije radi i treperi. Istovremeno obrtomer je poceo pogresno da ocitava, tj. usporava na gore i dole. Ubrzo je sve nabrojano prestalo da radi. Pa nista provericu taj relej preko vikenda. Tepih cu da ipak zamenim. Stize mi jedan.
  4. Pozdrav, pre nekog vremena, na nasrecu ostavio sam malo malo otvoren prozor, i prilikom pljuska usla je voda pod tepih. Nevolja je sto nisam odmah primetio vec nakon deset dan. Susio sam i skupljao vodu, medjutim moracu da promenim tepih. Bas je upio i poceo je da budjavi. Elem, pre neki dan prestali su da mi rade svetla u kabini, gepeku, obrtomer. Malo sam pricunjao po forumu i vidim da moze da bude osiguraca br. 21 ili releja. Osigurac sam proverio i zamenio, ali to nista nije resilo. Moze li mi neko reci gde se nalazi relej koji ovo regulise? Bio sam kod elktricara u kraju ali su svi
  5. Imam e30 316 M40 i ugradjen Marini uredjaj. Problem je sto trosi u proseku 16,5 litara po gradu. ;) Bejah kod Babaica pre neku nedelju, ali covek se penzionisao po pitanju plina. ;) Problem je sto sam pre neki dan atestirao uredjaj pa mi nije do zamene bas. Ako neko zna gde otici neka samo kaze. Dakle potreban mi je neko ko ce ga nastelovati kako treba ili servisirati. hvala unapred
  6. Da ne otvaram novu temu. Meni radi sve osim brzinometra. Promenio sam i tablu a i senzor. Opet ne radi. :prankster2: Ima li neko ideju sta bi moglo biti?
  7. Evo kako izgleda. Stim, sto mozes da prespojis 7 i 19. 19 je masa.
  8. Uradi samo reset zicicom. Meni je identicno izgledalo kao i tebi. Te ostale lapmice bi trablo da se pale kada das kontakt bez obzira na bateriju. Probao sam to i bez baterije. :preved: Ako se ne pale, onda su verovatno crkle.
  9. Preko vikenda sam zamenio ventilatorcic u kabini, inace velikodusno poklonjenom...Hvala Lemi M5. :) Sta sam zatekao kada sam otvorio leziste na mom automobilu, bolje da ne komentarisem. :) Elem, kad sam vec poceo da se drndam, resio sam da zamenim i baterije na instrument tabli, i vidim sta je sa digitalnim casovnikom, na glavnoj konzoli. Baterije sam izvadio, dva komada o 3V , kako cu ih naci, tek cu da vidim :( ...ali zato onaj digitalni casovnik. :preved: Casovnik nije ni prikopcan, sta vise nema ni instalacije za njega. :lol: Imam dva pitanja. 1. Preporuka za elektricara da mi ca
  10. Ugi, mozda glupo pitanje. Sta je "nightbraker 90%+"? Koliko to kosta i gde se moze naci? Primetio sam da u dugim svetlima imam iste sijalice od 100W.
  11. A koje sijalice idu u kocku? Pre neki dan mi crkla u levom faru kratkog svetla. Izvadim da vidim koja je, kad ono sijalica od 100W. :hi: Isto tako i u drugom faru. Naravno kupio sam istu takvu, zamenio i radi. Medjutim kratka svetala su takvo njesra da se jedva ista vidi. Znam sad ce svi u glas, stavi xeon. ;) Vazi, ako mi neko donira. :cray:
  12. Ja sam imao slican problem. Pogotovo je lupalo pri promeni u drugu brzinu. Problem je resen zamenom poluosovina. Sada naravno vise ne lupa, iako imam utisak da kad ubacim u petu malo lupi. :hi: Doduse ne uvek, vec kada malcice brze brze pustim kvacilo. Sta ces? Polovni delovi. :cray:
  13. Zdravo svima, Ja sam Srdjan, ponosni vlasnik bmw e30 90'. :lol: Samo je deset godina mladji od mene. :e30: Vidim ovde, ima zanimljivih stvari pa cu malo procunjati okolo, mozda vec ima odgovora za pitanja koja i mene muce. poz