Recommended Posts

  • Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kod babica 530e.

a to za radio ako je toliko opravka jebe mi se bas... fm transmiter u upaljac i muzika sa usba i cepaj.

Pa kupovina jeftinog BMW-a uvek zna da bude jebena rabota.Daj boze da je samo radio to je jos i jeftino......

Fm transmiter ne pomaze posto ne radi radio modul........Znaci ili menjas radio modul ili menjas kompletan sistem za neki jeftiniji........

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

bice slika nema se vremena... a i nisam nista radio po pitanju esteike. sve je kako je i bilo. odradio veliki servis i sve sredio. sad polako picanjenje.

Link to post
Share on other sites

evo malo slika detaljnog ciscenja enterijera.

PRE

image0660x.th.jpg

image0661.th.jpg

image0662.th.jpg

image0664.th.jpg

image0665.th.jpg

image0666e.th.jpg

nasao sam oko sina jedno 5 maraka i feninga nemackih. smokija, semenki.... svega i svacega. sedsita koliko su bila pre prljava moze se videti da je izvrnuta koza bila nekako usijana, sijala se od prljavstine, a ove linije po sredini na stofu se nisu ni videle. voda iz masine za dubinsko sto je prala je bila crna. kao blato. strasno koliko je bilo prljavo. sad je sve oprano i tepih i gepek, i tapacirnuzi i sedista. kao nov enterijer je sad :)

POSLE

image0666h.th.jpg

image0668.th.jpg

image0669.th.jpg

image0670.th.jpg

image0671v.th.jpg

image0672.th.jpg

ne vidi se nesto najbolje preko slika, los je fon a i uzivo se vidi bas koja je razlika.

Link to post
Share on other sites

hahahaha. ne volim fensi telefone. imam ovu nokiu vec 2 godine i do jaja mi je. mozda uzmem jos jednu istu takvu novu, ovu sam vec razjebo.

http://www.youtube.com/watch?v=GxRwEtIOumE

a sto se tice vadjenja sedista i vracanja. pa jedno sat vremena da izvadim, i to laganim radom. nista na frku. i toliko isto treba da se vrati. samo sto nisam jos vratio ostavio sam sve po garazi tako da se lepo osusi, i ocu da sine podmazem i izbrisem sve lepo. sutra cu da vratim nazad.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

svasta nesto sam odradio. stavio nove prednje amorte, kod bate odradio veliki servis, sve zamenjeno i odradjeno. stavio danas zimske gume felne aluminijumske od e34ke, ceka se da stigne M branik i maglenke nove i da kompletiram izgled auta. za vikend cu da ispoliram farove i to je to. jos samo da nadjem abs modul i to bi bilo to za sad...

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Svaka cast na izboru auta. Inace mislim da sam taj auto cesto vidjao u Rumi i Pecincima bas u tom nekom periodu kada si i ti trazio da kupis e39. Ispravi me ako gresim. ;)

Link to post
Share on other sites