koji od ova 2 ?


Recommended Posts

evo ovako, imam u ponudi 2 e39-ke obe 2.5TDS

http://www.polovniautomobili.com/oglas754017/bmw_525_tds/#9

http://www.polovniautomobili.com/oglas565788/bmw_525_tds/#1

ova sa prvog linka ima skroz ok opremu (ne hvatajte se za ovo sto je napisao ///M, jbg nznm svako sta spada u to) i u odnosu na ovaj 99-to ima elektronska sedista, memoriju, siber alu 17", zatamnjen je . . . ali ono sto mi se ne dja je sto je automatik . . . autu je odradjena generalna relativno skoro, lik je uzeo e39 u zamenu za e60 jer mu je bio potreban novac da pazari neki kamion te mu je bilo swe jedno kakav auto uzima i odmah je e39 na generalku oterao . . .

drugi auto takodje ima lepu opremu u odnou na prvi mi se vise svidja jer je manuelni menjac, auto je mladji i ima m-ov volan . . . i najveca prednost je sto je auto kupljen nov 2000-te godine i je kod prvog vlasnika . . . redovno odrzavan i u extra stanju (po recima vlasnika)

e sad ponudu za 97-mo sam dobio kljuc za kljuc za mog eclipsa, mada kontam da cu moci cak i ja njemu koji evro da izvuchem, a za ovog 97-mo lik mi trazi 600e doplate, ali msm se da cu to malo da spustim na nekih 400-500e

evo i oglas mog auta da znate o cemu je rec

http://www.polovniautomobili.com/oglas778236/mitsubishi_eclipse_20_16v/

Link to post
Share on other sites

Ja bi ovog drugog bez razmisljanja. Izmedju ostalog, registrovan je do 8.2011. a ovom prvom za mesec dana istice registracija. A i deluje dosta ocuvanije i lepse. Po meni, vredi te doplate...

Link to post
Share on other sites

Kod onog prvog nešto nije u redu sa enterijerom.. Kod E39 Unutrašnjost (ako je koža u pitanju) ima jednu ili dve boje. E sad. Kod ovog tapacirung na vratima ima dve boje, to znači da sedište moraju biti u istoj boji kao srednji deo tapacirunga (u konkretnom slučaju narandžaste). Evo primera:

1020070_4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A ako pogledaš, ovde su sedište crne, a tapacirung je narandžasti. To znači da su zamenjeni ili sedište, ili tapacirung. Sedište menjaš kad ti pukne koža od korišćenja, a to, po običaju neće nakon 198 000 km..

Drugi auto izgleda kao nov!

Link to post
Share on other sites