Stefanović Auto - Ovlašćeni BMW Diler


Recommended Posts

Stefanović Auto

Kao naslednik BMW servisa koji je počeo sa radom davne 1987 godine u Mladenovcu, Stefanovic AUTO je osnovan 17 septembra 2007 godine, i od tada beleži porast u plasmanu automobila, delova i usluga servisiranja.

Sedište firme Stefanović AUTO nalazi se na adresi Beogradski putt bb, Mladenovac, a na ovoj adresi se nalazi i atraktivni izložbeno-prodajni salon za BMW i MINI vozila, kao i savremeno opremljen servis sa visokostručnim kadrom, osposobljenim i pecijalizovanim za sve vrste usluga za najsavremenija vozila iz ovog programa. Servis raspolaže najmodernijom opremom poslednje generacije bez koje je nemoguće vršiti popravke na najnovijim modelima automobila. Održavanje se vrši pod najboljim mogućim uslovima kako u garantnom tako i u vangarantnom roku. Servisno – prodajni centar raspolaže savremenom perionicom, radionicom za limarsko-farbarske i vulkanizerske radove.

U proteklom periodu stekli smo veliko poverenje i ugled kod zadovoljnih kupaca i korisnika BMW i MINI vozila, što je rezultat konstantnog rada na uspostavljanju korektnog odnosa sa klijentima.

Posetite naš servisno-prodajni centar ili nas kontaktirajte telefonom, iznenadiće Vas poslovnost i ljubaznost našeg uspešnog tima.

web: www.bmw-stefanovic.rs

Adresa: Beogradski put bb, Mladenovac

Radno vreme od 08-18h

Telefon: 011/8201-900

Popust na delove 5%

Popust na usluge 10%

Popust se ostvaruje sa važećom članskom kartom BMW Fan Club-a.

Link to post
Share on other sites