Recommended Posts

MG Electronic

M&G Electronic d.o.o. je svojim uspešnim poslovanjem od 1990. godine pa do danas prerastao u CENTAR elektronike sa izuzetno širokim asortimanom robe. Svrstava se u red prvih i vodećih u Srbiji za prodaju elektronskog materijala, komponenata, alata, pribora i rezervnih delova za audio, video i ostale elektronske uredjaje.

Raspolažemo sa preko 30.000 različitih elektronskih komponenata. Kataloškom prodajom robe sa lagera brzom, efikasnom i sigurnom isporukom stekli smo poverenje mnogih kupaca. Uspostavili smo saradnju sa preko 3.000 firmi iz naše zemlje i sa preko 20.000 kupaca. Isporučili smo stotine hiljada delova kupcima širom naše zemlje: velikim industrijskim sistemima za proizvodnju i održavanje elektronskih uredjaja i mašina u procesima proizvodnje, servisima za popravku radio, video, TV i ostalih elektronskih uredjaja, fakultetima i stručnim školama, kao i amaterima čiji je hobi - elektronika.

U proteklom periodu uložili smo mnogo vremena, ljubavi i rada trudeći se da obezbedimo što veći broj elektronskog materijala i komponenata, da prikupimo što više informacija i podataka o zamenama i tehničkim karakteristikama i da poslovni prostor organizujemo prema svetskim standardima kako bi elektroniku učinili dostupnijom i približili je Vama, ljubiteljima elektronike.

Nudimo Vam podatke za više od 50.000 elektronskih delova i preko dva miliona informacija o tehničkim podacima i karakteristikama komponenata.

web: www.mgelectronic.rs

Adresa: Jovana Ristića 7, Niš

Radno vreme od 08-20h, subotom od 08-15h

Telefon: 018/4520-455, 4522-814, 4522-965

Popust na delove 10%

Popust se ostvaruje sa važećom članskom kartom BMW Fan Club-a.

Link to post
Share on other sites