Recommended Posts

Da predstavim i ja svoj auto. Kupio sam ga prije 5 dana. Auto je 2001 godine, motor je 100KW od oprema poseduje sve Full + koza. Fali mu samo navigacija. Ovo je moj prvi disel koji vozim a i prvo BMW koje posedujem tako da nemogu reci nista posebno. Ovako iz prve mogu rjeci da sam zadovoljan od potrosnja nafte, jer prethodno vozio sam Honda Civic. Jucer sam promenio 4 grejaca jer svi 4 su bili potroseni. Ja prezadovoljan od komocije jer ipak je BMW. Ima neke planove za dalje, prvo je ozvuciti ubavo, jer ovo fabricko nije mi bas :) I normalno neke dobre bandase :) Evo neka slikica, ovo je slikano dan pred da ga uzmem, ovih dana cu napravit neka moja slikica, samo cekam da ogreje sunce :)

http://img810.imageshack.us/img810/2460/imagehandlerashxm.jpg

http://img88.imageshack.us/img88/3254/imagehandlerashxdf.jpg

http://img43.imageshack.us/img43/9770/imagehandlerashxf.jpg

http://img510.imageshack.us/img510/7121/imagehandlerashxhj.jpg

http://img522.imageshack.us/img522/2802/imagehandlerashxhjm.jpg

http://img508.imageshack.us/img508/3097/imagehandlerashxjk.jpg

Eto to je moje novo auto. Ovih dana napravit cu jos slikice.

Link to post
Share on other sites

Hvala svima na cestitkama :) Zelim i ja vama puno sreci i puno puno novih i ljepshih auta :)

Zvonko: Epten sum nov so BMW pa neznam deka postoi i makedonski forum. Ostavi mi link ako!

Skene: Gledao sam, trazio sam, ispitavao sam, ne samo ja tuku i puno majstora ali niko ni je nasao nista sumnjivo da auto ikada bio udaran. Ili je premnogo dobro uraden posle udara ili nikaa i nije bio udaren. A ja ko sto znam site modela od 2001 imaju tih zadnje stopove :)

Danas sam prvi put testirao na otvoren put, vozio sam ravno 200 KM\h i nista ni da mrdne ni da svirne. Ja prezadovoljan, ali prvi put sam i zaglavio na snega, bio sam na Popova Sapka. Nisam znao da je auto MRTAV na sneg. Ali za srecom nasla se nekoliko dobrih momaka pa me je izgurao inace cura bit morala izlazit i gurat :)

Hvala jos jednom na cestitkama !!!

Link to post
Share on other sites

Mozebi :D Se nadevam deka ke ima nekoj sobir pa ke se vidime site i ke mi objasnite nekoi raboti :D Epten sum tapa za BMW, samo znam da go vozam :P

Link to post
Share on other sites

Lepo izgleda nema sta. Posebno mi se svidja sto ima sociva, ali je daleko od full-a. ( PDC, grejaci, tempomat, grejace u sedistima, MF volan...), na slikama izgleda izuzetno ocuvano.

Link to post
Share on other sites

Ma i ja sam bio iznenadjen kada sam ga prvi put video. Nisam mogao verovati da je toliko ocuvan. Nije bilo pazarenje i cenkanje oko cena. Tip kaze tolko para, ja izvadim i mu platim auto. Neverojatno je ocuvan :) A to za Full oprema i ne razumem ni ja sto je Full. Sekad ima nesto sta fali u auto. Ednostavno nema kraja na opreme, svaki dan izadje nesto novo ;)

Sociva, angels ayes i xenon su naknadno stavljene ni su fabricki! Ali ja zadovoljan od osvetlenje :D Evo imam ga nedelju dana i ja prezadovoljan. Cekam ljepsi suncani dani pa da okidam neka ljepsa slika i da ga predstavivim kako dolikuje :)

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Pitanja onako na brzaka!

Motor hladan, ujutro prvo palenje, auto upali iz prve, lampica ulje ostaje da svjeti jos 2-3 sekunde. Jel to normalno ???

Motor Topol, palenje u tokom dana, auto upali iz prve, lampica ulje ostaje da svjeti jos 1-2 sekunde. Jel to normalno ???

Izvadim mjerac za ulje i na kraju od mjeraca ima plastike koja je cela potopena u ulje. Koliko je Min ili MAx ???

Link to post
Share on other sites