Licni interes ili nesto drugo???


Recommended Posts

  • Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nisam hteo dalje da se ukljujem u ovu temu, jer ide u nekom, stvarno ruznom pravcu. Ali jednu stvar moram da napisem a vezana je za tacku 2, stav 1.

Dakle sve popuste koje smo obezbedili Dire i ja ili bilo koji drugi clan kluba u firmama sa kojim imamo ugovor, moze koristiti SVAKI CLAN BMW Auto Kluba Srbija, kao i SVAKI CLAN BMW Clubs Europe, pa samim tim i SVAKI CLAN BMW Fan Kluba Srbija sa vazecom karticom BCE. Eto toliko o tome da se sa tom karticom (koju su pojedinci ovde napljuvali) ne moze uraditi nista i da ona nikome ne znaci. Eto cak i ako na stranu stavimo moralnu, postoji i MATERIJALNA SATISFAKCIJA KOJA SE MOZE ISKORISTITI U NASOJ ZEMLJI.

Edit:

Ukoliko postoji bilo kakav problem sa koriscenjem gore navedenih popusta, slobodno nas mozete kontaktirati. Imate telefone na forumu i sajtu naseg kluba, posto znam da je nepozeljno da stavljam direktne linkove.

Link to post
Share on other sites

Na kraju ce se sve dobro zavrsiti :)

BMW Auto Klubu i clanovima zelimo svaku srecu i napredak, poslovni, privatan, sa BMWom ili bez njega...

Mala sugestija Poticu za forum a i sire: ubuduce pisi preglednije ako zelis da neko s duznom paznjom procita sta pises…ono..pasusi I slicno….niko ozbiljniji (a da ga se licno ne tice) nece imati zivaca da iscita nepregledan tekst sa ogromnim slovima….i kada se gledamo u oci menjamo tonalitet, mrdamo rukama, nogama, naglasavmo, osmeh, ovo-ono…:).

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.