Recommended Posts

Društvo već duže vreme imam problema sa glavčinama.Posle zamene(koja košta oko 5000) izdrži 3-4 meseca i dobije lufta. 2 puta je majstor priznao garanciju i sam platio ali opet isto.Na njegovu inicijativu sam menjao prednje diskove jer navodno nisu ravni pa tresu, menjao silene i krajeve spona.Jedino na šta ja sumnjam su felne.Felne su alu 15" što nije fabrički(14") i zadnja desna je baš podosta kriva pa mi pri malim brzinama čak i ljulja auto.Da li bi felne mogle predstavljati problem?

Link to post
Share on other sites

O da! Proveri sa nekim felnama i gumama za koje znash da su ok-drugar ili ko vec hoce da pozajmi. I proveri i da li ti je ona centralna rupa na felni dobrog prechnika kao shto je izbochina na glavchini na koju nailazi felna i tako nacentrirana se lepo ushrafi. Meni je prechnik te rupe na felni bio veci i treslo je, a gume i felne u extra pravom stanju-popizdeo sam dok nisam konachno premerio i video u chemu je stvar.

Link to post
Share on other sites

Pa mislim da centralna rupa odgovara.Valjda bi mi u servisu to skontali jer su jednom sakupili par majstora i većali šta bi moglo biti problem.Zato su mi i uvažili reklamacije jer sam tražio da pronađu kvar da se ne ponavlja.Glavčina mi se za 6 meseci toliko rasturi i u nju uđe voda i izrđa kao da je stara nekoliko godina i iz fabrike nisu priznali reklamaciju pa je gazda platio.Sada više neće priznati sigurno.

Link to post
Share on other sites