prvi maler sa BMW-om


Recommended Posts

Poranim ti ja za badnji dan da odem do Krušedola po badnjak. I pošto žena prošlog dana ispraznila aku na njenom jugiću, reko da ja upalim bendžu da se greje dok jugo nesastavi.

Upalim ti ja bembaru i pošto me neki komšija smaro tu ja držo otvorena vrata u toku paljenja i izađem i zatvorim vrata da se greje.

PRC

Nisam obraćao pažnju, odem da drndam juga i posle pola sata dodjem kad BMW zaključan a radi. :P nemam rezervne ključeve ni rezervni daljinac oma sam poludeo što to nisam napravio. Zovem bivšeg vlasnika da nije zaboravio rezervne da mi da (nije), zovem kliniku da mi da savet (kažu lupaj staklo), guraj žice i skidaj lajsne (nevredi). Tu sam se ja motao oko dva sata da otključam dok jedan drugar nije došao i odradio poso (kako, neće da mi kaže) a i neinteresuje me kad ništa nije polomljeno :rolleyes: .

NARAVOUČENIJE za sve nove vlasnike BMW-ova: prvo što uradite kad kupite auto napravite rezervne ključeve i daljinac (nemo se zajebete ko ja)

Link to post
Share on other sites

meni se to desilo par puta...

fora glasi:

za qlturno obijanje e34ke bez posledica je potrebno

1. chekich - kom. 1 (nishta bez njega)

2. najvechi shrafciger iz gajbe - kom. 1 (u daljem textu-shrafcigerchina)

2. malo jacha zica - kom. 1 (koja moze da se zakrivi na jednoj strani)

3. drvena kajla - kom. 2

4. malo strpljenja

dakle,

uzmesh shrafcigerchinu i zabodes ga iza samog choshka vrata (vozachevih recimo) gore desno ka kederu. povuchesh srafcigerchinu ka sebi (sistem poluge) i vrata che se malo "razjapiti". tada se ubaci jedna drvena kajla sa strane vrata a druga gore. chekichem polako nabijati kajle (trouglastog oblika su, kajla ko kajla bre) da se ne bi oshtetio keder. izvadish srafcigerchinu jer ona vishe nema funkciju (sem nepotrebnog smarachenja) jer su sada kajle te koje drze vrata. kada su se vrata nategla dovoljno da se moze proturiti zica ili sl. koja je na kraju zakrivljena kao udica sledi stavka broj 4. a to je strpljivo "pecanje" onoga kako se zvashe...? onog bre qrca shto se izvlachi uz pomoch koga se otvaraju vrata

otprilike to je to

Link to post
Share on other sites