bgsinger 0 Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 (edited) Napokon stigao još jedan član porodice :D za sada prezadovoljan sa mašinom. U pitanju je X5, 2004 godište, restyle, M-paket u full opremi. Tiptronik sa 6 brzina, elektro podesiva sedišta, navigacija, koža, dvozonska klima, grejači sedišta, parking senzori napred i pozadi, xenoni, telefon, tempomat, šiber... Fabrički ima 218ks, poseduje powerbox i ide fantastično. Ono što mi je najbitnije, u kabini ima zvuk benzinca :D Toliko za sada a kasnije kačim više potki ;) Edited November 28, 2011 by Ljilja Link to post Share on other sites
acim_po 0 Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Čestitam kolega :pleasantry: Link to post Share on other sites
bgsinger 0 Posted November 26, 2011 Author Report Share Posted November 26, 2011 Hvala :) Inače, ne mogu da editujem post i stavim manje fotke.. :( Pomoć administratora :) Link to post Share on other sites
OGNJEN5 0 Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Cetitam, kupovina je fenomenalna! Nisam nista manje ni ocekivao od tebe sto se tice ocuvanosti i opreme! ;) Link to post Share on other sites
pontdom 0 Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 auh...pozlatio ti se mikrofon ... lepo ! B) Link to post Share on other sites
Transporter 0 Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Daj d'idem i ja u muzicare :D Samo nad*kan tocak recimo ovaj sto se prodaje sa X6 u oglasima i to je to, dalje nema :) Na prodaju ista ova felna u istoj boji,ne ogrebana. Felne se prodaju bez guma i cena za sve 4 je 800e. Link to post Share on other sites
StunterSM 0 Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Extra! Sta reci, ocekujem neke bolje slika, da se vidi ceo auto.. A Marko u crvenom ga drzis, ne vadis kazaljku iz blokade :D Link to post Share on other sites
zlaja81 0 Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Extra je..cestitam i u zdravlju ga vozio.. :) Enterijer je fenomenalan.. Link to post Share on other sites
bgsinger 0 Posted November 26, 2011 Author Report Share Posted November 26, 2011 Thanks :) Link to post Share on other sites
Ryder 0 Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Cestitam,pravi auto.... :good: Link to post Share on other sites
percon 0 Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 izgleda lepo i enterijer je super,ali moram biti iskren za mene je ta x5-ca jedan od ruznijih bmw-a kao da vozim autobus i to zglobni a takav je i u voznji,ali posto si ti iz bgd ,centar,onda to i nije tako bitno. Link to post Share on other sites
BMW520ibgd 0 Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Nek je sa srecom...auto je drkanje ;) Link to post Share on other sites
bgsinger 0 Posted November 26, 2011 Author Report Share Posted November 26, 2011 izgleda lepo i enterijer je super,ali moram biti iskren za mene je ta x5-ca jedan od ruznijih bmw-a kao da vozim autobus i to zglobni a takav je i u voznji,ali posto si ti iz bgd ,centar,onda to i nije tako bitno. Meni je lično jako lep džip a što se tiče tripa autobusa, slažem se ali u odnosu na Q7, ML i slično je više nego sportski auto... On ima fazon Porche Cayenne-a i Infinity-ja... Ja bih najradije vozio u toj klasi X6 ali budimo realni :) Ali takođe, pitanje je da li bih ga kupio da mi je jedini auto (možda će mi se mšljenje promeniti za neko vreme) a u oboj varijanti imam 330xi koji mi rešava pitanje divljanja :) P.S. Hvala ljudi :D Link to post Share on other sites
leon63 0 Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Obzirom na E46, nista manje i lepse se nije moglo ni ocekivati. Svaka cast u zdravlju ga vozio. Link to post Share on other sites
bgsinger 0 Posted November 26, 2011 Author Report Share Posted November 26, 2011 Hvala :) Trudiću se kao i do sada da budu oba u top stanju :) Link to post Share on other sites
cobanoti 0 Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Aj nek je sretnje, auto je strava! Link to post Share on other sites
Dejan NS 0 Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Lep auto i u dobrom stanju . Jel sport paket ili M paket, mislim da njih nema M paket . Link to post Share on other sites
aritonce 0 Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Ma kakav autobus, auto je kao cigra cim sednes za volan. Neka je srecom i da te lepo sluzi Link to post Share on other sites
bmwsima 0 Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Auto je ekstra moj drug je imao vozio sam savrsen... Sto ima tako male felne menjaj to moj drug je vozio na na 20inch fenomenalno mu je stajalo drugi auto sa tim felnama.... Link to post Share on other sites
acim_po 0 Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 20 inča na našim divnim putevima, a u kombinaciji sa RFT gumama i sportskim vešanjem povoljno utiče na ispadanje zuba ili razbijanje kamena u bubregu :dance3: Kada sam stavio zimski komplet 19" sa običnim gumama 255/50 laknulo mi je :rolleyes: Link to post Share on other sites
bgsinger 0 Posted November 27, 2011 Author Report Share Posted November 27, 2011 Auto je ekstra moj drug je imao vozio sam savrsen... Sto ima tako male felne menjaj to moj drug je vozio na na 20inch fenomenalno mu je stajalo drugi auto sa tim felnama.... Ovo je zimski set. Dobio sam i letnji ali ga još nisam uzeo. Ne znam da li je 19 ili 20... Videćemo. Sa ovim se odlično ponaša na putu i jako je udoban :) Link to post Share on other sites
bgsinger 0 Posted November 27, 2011 Author Report Share Posted November 27, 2011 Lep auto i u dobrom stanju . Jel sport paket ili M paket, mislim da njih nema M paket . U to nisam iskreno upućen... Prodaju se na oglasima kao M-paket ali stvarno ne znam. Sedišta su polukadice kao u mojoj trojci koja ima M-paket... Volan je sa onim zadebljanjem ( na 10 i 2 sata) takođe kao na M volanu i ima spoljni paket... E sad... Iskreno nemam pojma a i baš me briga... Bitno mi je da je meni lep i da me zadovoljava u vožnji :) Link to post Share on other sites
leon63 0 Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 U to nisam iskreno upućen... Prodaju se na oglasima kao M-paket ali stvarno ne znam. Sedišta su polukadice kao u mojoj trojci koja ima M-paket... Volan je sa onim zadebljanjem ( na 10 i 2 sata) takođe kao na M volanu i ima spoljni paket... E sad... Iskreno nemam pojma a i baš me briga... Bitno mi je da je meni lep i da me zadovoljava u vožnji :) :good: Link to post Share on other sites
Dejan NS 0 Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Nisam mislio nista lose vec ni sam nisam bio siguran dali postoji u tim starim M paket . Taj restajling je odlican motor je mnogo zivlji nego u onom prvom , nek se ti lepo navozas u njemu . Link to post Share on other sites
bgsinger 0 Posted November 27, 2011 Author Report Share Posted November 27, 2011 Nisam mislio nista lose vec ni sam nisam bio siguran dali postoji u tim starim M paket . Taj restajling je odlican motor je mnogo zivlji nego u onom prvom , nek se ti lepo navozas u njemu . Nisam ni skapirao kao loše samo stvarno ni ja ne znam :) Hvala :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts