e30, savršen.................limarijski


Guest nerro7

Recommended Posts

Došlo vreme da se uzme bimer. Načekah se i ja...

Prvo sam hteo 2.0, viđoh nekog nabeđenog kako dere 2.5 pa mi i to zapade za oko, gledam mister Klinika i one v8 mrcine... itd itd. Drugar kupi kalibru 16v, malo malo pa na pumpu. Izgleda da mu nije sve tip top za motorom. itd itd

Sad sam zanemario motor+menjač jer će ionako malo da se vozaju pa idu napolje a unutra će ići(neka ostane tajna za kasnije...)

Tražim savršen(fabrički,prva boja itd itd) limarijski e30 sa 2 vrata eventualno 4-a. U procentima bih 65% dvoja vrata a 35% četvora.

Gledam oglase pa evo malo linkova, molim Vas da kažete šta znate o dotičnim bimerima:

http://www.polovniautomobili.com/oglas1556522/bmw_320_320i/

http://www.polovniautomobili.com/oglas1624581/bmw_316_i/

http://www.polovniautomobili.com/oglas1559273/bmw_316_i/

http://www.polovniautomobili.com/oglas1316313/bmw_318_is/ ovaj mi je interesantan...hmmm

http://www.polovniautomobili.com/oglas1614572/bmw_320/#8

p.s. ako ste farbali svoj auto, koliko vremena prođe dok se rđa pojavi ako je ima.. ? tj koliko ste zadovoljni uslugom, od 1-5 ocenite(1 nikako,5 perfektno)

Link to post
Share on other sites

Kisin (crveni E30) uopste nije za zavidnom nivou tako da je ova cena od 2900e u fazonu daj boze da ga ne prodam. Stoji je da je mehanicki u top stanju i da nema ulaganja ali zato place za sminkom. Kako god, za ove pare moze da se nadje E36.

Link to post
Share on other sites

Kad vec gledas limariju gledaj da bude u boji (makar okom za pocetak) i da ima normalnu liniju, a ne kao ovaj (poslednja slika)

http://www.polovniautomobili.com/oglas1556522/bmw_320_320i/#2

Ako gledas da das masne pare onda povedes limara sa sve lampom (koja li je je.em li ga) i voljom da zaviri svuda i naravno mehanicarom iskusnim za bmw

Link to post
Share on other sites

Sta ce mu drugi motor ako uzme 2.5? Plus ima sekvent i brdo opreme..

325ix karavan je auto koji se retko nalazi i koji je prica za sebe

pa covek je u prvom postu napisao sta hoce ,lepo procitaj pa onda kucaj.

Link to post
Share on other sites

Kod mene je plin (koja god verzija bila,običan, sekvent...) samo minus. U onu motorčinu da stavim plin, nema šanse.

IX-a svakako ne bih uzeo. Ne treba mi mehanički u top stanju, jer će pola ili manje ili više.. tih stvari ići napolje svakako.

Šta misliš kada kažeš priča za sebe? Karavan nikako ne može po meni da bude bolji od kocke sa tuđim turbo motorom, da ne kažem motorčićem.

Link to post
Share on other sites

Večeras sam popizdeo... Išao sa drugarom kod majstora da promeni zadnje selene... kad tamo e36 bez celog prednjeg dela. Od šoferke pa nazad i unutra sav kompletan... beli,4 vrata... Zagledao sam ga, čak i sedeo unutra. Deluje mi mnogo prijatnije od kocke. Bacam se u dilemu koji da zaganjam.

Šta preporučujete, onako šta je kod kojeg bolje, malo da opišete. Da napomenem, auto će vozati momak, biće sređivan, felne, kočnice, sedišta, izduv, a kasnije ide drugi motor unutra. Video sam da su to već mnogi radili na kocki i da paše bez ptoblema, zato je prvo kocka bila opcija.... a sad i e36 upade u igru. Pomoć molim vas

Link to post
Share on other sites

To mi treba, ja jednostavno ne volim aute koji su perfektno sigurni, kako...

Pa npr: ako krenete na put sa a4 int pogon, lako pređete taj put bez ikakvih zanimljivosti, dok sa kockom može da bude... ne znam kako da opišem. evo ovako ću(uzeo bih mečku):

Link to post
Share on other sites