duta 0 Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Bilo je price da ce novim zakonom(ili nekim od pravilnika) biti omoguceno i registrovanje vozila na period od 6 mjeseci. Interesuje me jer imam 2 vozila za registraciju na razmaku od 10 dana, pa bih da ih malo "razmaknem" sa registracijom al da ne cuce u dvoristu i da ponovo placam tablice i saobracajnu. Dal je noko mozda nesto cuo ili ima iskustva po ovom pitanju? Link to post Share on other sites
Iga 0 Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 To je bila prica da ce biti obavezna registracija dva puta godisnje za vozila starija od 15 godina.....ali koliko znam od toga nema nista. Link to post Share on other sites
duta 0 Posted September 17, 2012 Author Report Share Posted September 17, 2012 Za to znam, to je zapravo tehnicki pregled na svakih 6 mjeseci(samo sto nije zazivilo ali hoce samo dok im nestane para), al mi se cini da su pominjali i registraciju( posto drugdje u evropi ima i takvih opcija) da ce i tako nesto omoguciti. Link to post Share on other sites
OGNJEN5 0 Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Meni je poznato da mnoge zemlje praktikuju taj oblik registracije kod motocikala, jer je to u vecini zemalja samo sezonsko vozilo, pa se ljudi tome prilagodjavaju, ali ovo za putnicka vozila prvi put cujem, extra kao ideja, ali nema ga ni u pomenu u aktuelnom ZOBS-u. Link to post Share on other sites
GrujaBG 0 Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Nista od toga za sada, a kako stvari stoje mozda i uopste... Ta prica bi bila sjajna za motore, kabriolete i kola koja ljudi cuvaju i ne voze zimi, al jbg... Link to post Share on other sites
sashko 0 Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 u americi postoji mogucnost registracije dva vozila na jednu saobracajnu(to je extra ko ima kabrioleta)i jedne tablice Link to post Share on other sites
Recommended Posts