Sasquatch 0 Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 I ja da predtavim moja kolica. U pitanju je BMW e30 320i Touring 1990, crne boje. Opice na auto su k Kupljen pre godinu dana, gde je tadasnji vlasnik dodao jos 700cc koristeci radilicu, klipove i glavu od 325e. Usisna grana od 320i i izduvna od 325i (ako ne gresim). Ugradjen sper i spusten na H&R opruge. Auto je stajao na stilauto 15" i na celavim gumama, taman da isprobam kako ide zimi po Fruskoj gori po snegu, da utvrdim da li radi sper :). Naravno kao i na najvecem delu polovnih automobila ima nekih falinki, po obicaju neke sitnice. U ovom slucaju kocnice su bile gotove. Uz pomoc nekih prijatelja su nabavljeni novi diskovi, plocice i paktnovi. Podigao sam auto, vec imam e30 coupe koji je dosta nizak a touring je "porodicni" auto. Te iste zime u Beogradu smrskao sam prednji deo auta, tako sto sam udario kocku leda. Puko branik, iskrivljen prednji vezni lim i levo krilo se malo iskrivilo. Iz tog razloga sam odlucio da stavim MT2. Pa sam krenuo da skupljam delove. Imama i usisnike, fali mi prekivac kuku za slep i dizalica :) Posle toga sam primetio da pusta ulje na semeringu bregaste, nakon toga i semeringu radilice. Izvadjen je motor, sve novi dihtugzi, semerinzi, lezajevi, karike, svecice, kablovi, itd. Uz to je zamenjena glava i isisna grana. Stavljen od 325i ilava je skracena i polirani portovi, DBilas bregasta 282°/272°, protokomer i dizne od m30b35 u kompletu sa tim stelujuci regulator pritiska (trenutno na 3.8 bara) i cip alpine c2/b3 2.7L. nabavio sam prednji vezni lim, i skoro nova krila, pletenu granu, mrezu i neka sedista. Promenio sam izduvnu granu i treba da namotinram solje i kosku. tretiram auto kao neki projekat, treba da se radi limarija. U planu imam da nabavim zadnje podizace, klimu, OBC 13dugmica i felne. Postavicu jos koju sliku auta i enterijera. Pozdrav Link to post Share on other sites
vlada_v6 0 Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 gde si kupio papucice, i koliko para, svidja mi se Link to post Share on other sites
Sasquatch 0 Posted February 6, 2013 Author Report Share Posted February 6, 2013 Imam jos jedan set, iz amerike, brat slucano narucio 2 seta. Moze preko PP da ti javim cenu :) Pozdrav Link to post Share on other sites
TOKYO 0 Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Kakva lomina.... :P Link to post Share on other sites
pontdom 0 Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 jebacki ... Link to post Share on other sites
takuma sato 0 Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Auto je exra!!!!Mozes i meni da kazes cenu papucica na PM..... Link to post Share on other sites
Sasquatch 0 Posted February 6, 2013 Author Report Share Posted February 6, 2013 Kakva lomina.... :P Ako je tako hoces da ti poklonim? :P Link to post Share on other sites
TOKYO 0 Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Kada se zavrsi, bice medju najboljim na ovim prostorima... Okacicu ja bolje slike, ove tvoje su bulja! :P Link to post Share on other sites
Sasquatch 0 Posted February 7, 2013 Author Report Share Posted February 7, 2013 Pa ja na brzake nesto slikao. A mislis ako se ikada zavrsi Link to post Share on other sites
Sasquatch 0 Posted February 7, 2013 Author Report Share Posted February 7, 2013 namestao danas solje. Ugrabio priliku da slikam. Imam neki snimak ali cu mozda malo kasnije da nakacim. Link to post Share on other sites
Sasquatch 0 Posted February 11, 2013 Author Report Share Posted February 11, 2013 Okacicu ja bolje slike, ove tvoje su bulja! :P Ako imas, slobodno kaci slike :) Link to post Share on other sites
Sale-Sombor 0 Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Bice ovo zmaj od auta :) Link to post Share on other sites
Kolar318i 0 Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Bice to super samo napred :) Link to post Share on other sites
Sasquatch 0 Posted March 17, 2013 Author Report Share Posted March 17, 2013 https://www.dropbox.com/sc/pfb8ha2l5ufb70u/MN6sxH-qRs neke felne Link to post Share on other sites
Formulica 0 Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 legle mu ekstra :D Link to post Share on other sites
Sasquatch 0 Posted March 17, 2013 Author Report Share Posted March 17, 2013 Cepovi i mt2 fali :) Link to post Share on other sites
RacersEdgeE30 0 Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Auto je extra.Koje su to felne na njemu,mislim na velicinu?mt2 si nabavio originalan ili poliester? Link to post Share on other sites
Sasquatch 0 Posted March 17, 2013 Author Report Share Posted March 17, 2013 Felne 16x7j i 16x8j. Mt2 je orig. Slikacu ovih dana jos koju sitnicu. Link to post Share on other sites
Sasquatch 0 Posted August 29, 2013 Author Report Share Posted August 29, 2013 Malo kasnim sa update. Evo jos koja slika Instrument tabla: Ubacen i olaksani zamajac i nabavio klimu samo nisam stigao klimu da ugradim. Sutra ako stignem ubacicu jos koju. Pozdrav Link to post Share on other sites
Mr.BMW 0 Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Karavance za primer, samo tako nastavi! :e30: Link to post Share on other sites
susice34 0 Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Ubaci prstenove u sat, izgledace mnogo lepse... Inace bice to super karavance, samo nastavi sa sredjivanjem.. Link to post Share on other sites
Sasquatch 0 Posted August 30, 2013 Author Report Share Posted August 30, 2013 Cao druze, imam i probao ali mi se ne svidja nesto. Mozda kasnije cu se promisliti. Pozdrav Djordje Link to post Share on other sites
susice34 0 Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Ok, sve je stvar ukusa i tu nema rasprave, sam kockaj auto kako ti mislis da treba, ne moras svaciji savet da slusas... Pozdrav Link to post Share on other sites
Sasquatch 0 Posted August 30, 2013 Author Report Share Posted August 30, 2013 Jasta druze. Nego samo kazem da kada sam stavio prstenove nije mi cucilo. Vidjao sam i gde bas lepo stoji tako da nema pravila. Hvala na lepim recima :) Pozdrav Djordje Link to post Share on other sites
ja sam 0 Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 druze ako ne gresim videli smo se pre par meseci na Gradcu u Valjevu,bio si sa ovom kockom i pricali smo o felnama...moja je ona crna kockica...pozzz Link to post Share on other sites
Recommended Posts