Recommended Posts

Molim za pomoc ako neko zna sta je i ako je imao neko slicnih problema

u toku voznje na instrument se upali DSC kao da je iskljucen i znak uzvika nekad svetli zutom nekad crvenom bojom{znak uzvika kao za rucnu}

gledao sam nesto u knjigama od kola ,pise da je dsc otkazao i kocioni sistem..........mislim kod majstora u svakom slucaju idem...

pa pitam nekog za savet ako zna o cemu je rec,da li je nesto ozbiljno ili ne.mozda je i neka greska,mozda treba samo da se ponisti?

da me ne dere majstor za parice...

pozz

hvala

Link to post
Share on other sites

Podeli ga sa nama...

Pa to da ne ide kod majstora nego da vozi sa prijavljenom greškom tj neispravan.A za opravku će morati normalno kod čika majstora koji normalno radi za pare.

Link to post
Share on other sites

Mislim da ti je to senzor ugla volana u problemu. Poništi grešku a ako se ponovi onda menjaj senzor.

pa to nije nesto strasno valjda. upali lampicu za dsc kao da je ugasen i rucnu i zapisti,

kod mene nikad nista nije palio UVEK odrzavan na vreme,kupljen nov nekada.....ma da ipak imA 10 GOD mora nesto i da se pokvari???

hteo sam od prilike da znam sta je ,da mi majstor ne izmislja nesto specialn o.....

Link to post
Share on other sites

Uradi prvo rekalibraciju ugla volana da vidiš da nije do toga pre nego što se baciš u neki veći trošak... Pre toga proveri i namesti trapove može čak i do toga da bude.

Za rekalibraciju trebaće ti GT1 ili neki drugi odgovarajući BMW softver i neko ko to zna da uradi (mada te softver skoro pa sam vodi šta i kako da radiš).

Link to post
Share on other sites