Sigtran

Members
 • Content Count

  770
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

6 Followers

About Sigtran

 • Rank
  bmw znalac

Profile Information

 • Ime i prezime
  Miroslav N.
 • Lokacija
  Beograd
 • Automobil
  F30 320d xDrive M-sport
 • Link do vaseg automobila
  https://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?/topic/37587-f30-320d-xdrive-m-sport-lci/

Recent Profile Visitors

669 profile views
 1. Sigtran

  Oglasi

  Prilično jedinstven E90. Vrh oprema, najpoželjniji motor od 163ks i manuelni menjač, ako je zaista dobar i mehanički, prava kupovina za nekog bmw entuzijastu. Naravno bez detaljnog pregleda uživo ništa...
 2. Sigtran

  e90 320D

  Na suvom nije problem voziti i sa 1mm šare, ali čim padne kiša, i 2-3mm šare može biti premalo čak i pri 50-60km/h zbog akvaplaninga. Obaška opasnost ako vam gume nisu uniformno potrošene, ako su stare i "plastificirane", ako su različite gume na istoj osovini ili ako su nejednako napumpane, ako su vam amortizeri ili trap loši itd. Razumem da mnogi voze i sa manje mm od zakonski propisanog, ali se nadam da ako je već tako, misle na svoju i tuđu bezbednost, pa voze opreznije...
 3. Sigtran

  e90 320D

  Svaka čast ako je 6l/100km realnih, to je prilično štedljivo za gradsku/međugradsku a kažeš vozi se nekad baš do daske... Al' dobro, međugradska zaista ume da bude štedljiva, to može i 5l pa i nešto ispod ponekad. Gradska ispod 7l nema šanse da može, kreni-stani, klima/grejanje, kratke relacije sa nezagrejanim motorom.... Ako imaš dosta međugradskih km, 6l prosek je moguć. Nego 75000km na jednom setu guma? Zimske tek posle 75000km ispod 4mm šare? Nešto mi to mnogo, čak i uz rotaciju napred/nazad... Nikad nisam uspevao više od nekih 50.000km na jednom setu guma, možda ja malo oštrije vozim od proseka, ali opet... Kažu da su mišelinke obično duže traju, ali su često i najskuplje pa ih nisam uzimao do sada.
 4. Sigtran

  Slike raznih BMW-ova

  M5 Competition jede osnovni 911 i osnovni Audi R8, a pritom je standardna 4-tovratna limuzina sa dovoljnim prostorom i u kabini i gepeku za celu porodicu, što 911 i R8 svakako nisu. Ja niti sam pominjao 911 GT3 ili Turbo S, niti GTR. Naravno da M5 nije najbrži, ali jeste među najbržim limuzinama i kao što rekoh, po performanskama može da parira osnovnim 911 i R8, i uz svoju relativno pitomu pojavu M5 Competition jeste "vuk u jagnjećoj koži" i pravi porodični auto za poželeti.
 5. Sigtran

  F10 525d 2010

  Ima, kupiš ćopavac, ok za svaki dan, ali baš zauzima prostor ako treba da se putuje porodično...
 6. Sigtran

  Slike raznih BMW-ova

  Neupadljiv u smislu porodična limuzina, u odnosu na neki standardni porše 911 ili Audi R8, a kida ih ko svinja masnu krpu.
 7. Sigtran

  Slike raznih BMW-ova

  M5 Competition, prava stvar, relativno neupadljiv a jede malu decu...
 8. Sigtran

  BMW 520d F10 M Sport

  Auto vrh izgleda, još ako je km prava i zaista redovno održavan, dobio si prelep i maltene nov auto!
 9. Sigtran

  Oglasi

  Ako nemaš vezu, neće hteti da ti bilo kakvu informaciju daju na osnovu broja šasije, navodno zaštita podataka o ličnosti.
 10. Sigtran

  e12 520

  Svaka čast, taj je baš oldtimer, stariji i od mene.
 11. Sigtran

  BMW e61 520d LCI 2007.

  E pa neka ti je sa srećom, i novi F11, i prodaja E61...
 12. Sigtran

  Oglasi

  Kakvih lešina ima, ovaj još dobro izgleda. Maglenke se lako nađu, a cena verujem da je pregovorljiva. Samo da je motor dobar i da nema truleži odozdo, uz neko spuštanje cene ovo može biti lep prilično unikatan autić na ovim prostorima (prvenstveno zbog boje). Ako je pravih 267k i redovno održavan (a tako kaže), to nije ništa za taj motor... Naravno treba auto dooooobro pogledati i proveriti, ali ako je zaista vlasnik 12 godina, to je solidna preporuka za sam auto... Čak i dobar dosadi posle toliko vremena.
 13. Sigtran

  1989 E30 320i

  Izgleda baš baš utegnuto, i boja mi se sviđa... Pa još sportska kožna sedišta, sportski volan itd... Svaka čast! Ako uspeš negde iole povoljno da nađeš originalne felnice 16" Style 5, leglo bi mu "ko guza na nošu" - barem za moj ukus.
 14. Sigtran

  Slike raznih BMW-ova

  Ovaj beli M3 je skockan baš do jaja, nema dalje, vrhunska sportska elegancija. Sve preko toga bio bi pomalo kič kao recimo ovaj tamno sivi M4 ispod - generalno lep ali krila preterano nabudžena. Barem za moj ukus...
 15. Sigtran

  Oglasi

  Teretni Porsche, pa još verovatno i plin... To samo kod nas ima! Vole ljudi da se pokazuju pa to ti je...