NINO BMW

Members
 • Content Count

  846
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

3 Followers

About NINO BMW

 • Rank
  bmw znalac
 • Birthday 08/18/1977

Contact Methods

Profile Information

 • Ime i prezime
  Nihad Kadric
 • Lokacija
  Novi Pazar
 • Automobil
  316

Recent Profile Visitors

2671 profile views
 1. Run Flat guma je napravljena da se vozi u civilizaciji i u civilizaviji je odlična.Pošto mi zaostajemo 40 godina za civilizacijom onda takva guma nije za nas jer ne podnosi naše puteve..
 2. Ako je ksenon far onda ide od 6w i nije ubodna,na obični far ide ubodna koja nije skupa.Na facelift bez obzira da li je ksenon ili ne ide od 10w i pakuje se u kućištu tj.fasungu i prilično je skupa jer se nudi samo u originalu.Dakle na e39.imaš 3 vrste sijalica za poziciju.
 3. Kažeš da si na starim nosačima motora zapazio bmw žig.Taj isti žig bi video da si kupio deo iz originala tj.iz BMW-a.Lemforder i BMW nisu isto jedino što u slučaju da si ih kupio u oruginalu onda bi imao primedbu što su skupi negde oko 10000 din.Još jedan problem se dešava kod strana koje nisu iste,kada ih gledaš teško da ćeš uočiti razliku a još ako ih je ugradjivao neki univerzalni majstor onda mnogi i ne zagledavaju detalje.
 4. Na osnovu koje činjenice si došao do zaključka da nosači motora koje si stavio od Lemfordera imaju samo kutiju.Šta to treba da imaju ti nosači da bi po tebi bili originalni Lemforder proizvod.
 5. BMW je od skoro počeo da proizvodi odvojeno pletenicu sa izduvom koji se kači na srednji lonac Danas sam poručio tako nešto za e46 man.menjač.Kada stigne slikaću i postaviti sliku.Inače koga bude interesovalao to zadovoljstvo košta 200e.
 6. Najčešće vibracije dolaze tek kada se stavi nova"univerzalna"pletenica.Krute su, pogrešnih dimenzija ili se loše postave.E onda kreće sex:remenica,nosači motora,nosači menjača............
 7. Moraš biti konkretniji gde se čuje krckanje,da li u predelu volana ili oko točkova.Ako se čuje iz predela volana može biti špulna zato te i pita Skunter radili ti sirena.Ako se čuje u predelu točkova niko ti ne može znat.Auto mora na dizicu ili kanal,može biti spona,ramena,silen blokovi,ili ti je pukla čaura gde ulaze kugle od spona,ramena.Svašta nešto.Prvo utvrdi šta je problem pa onda se informiši koliko košta.
 8. Teško da je problem do pumpe.Šta kaže dijagnostika?
 9. Upravo to,taj deo nema kao poseban da se kupi pa ćeš morati da tražiš retrovizor.Ako uspeš da nadješ neki oštećen retrovizor kome je taj deo zdrav to bi te najeftinije koštalo.
 10. Posle originala jedino Corteco valja,ostale ili puknu brzo ili auto ima nemiran rad.
 11. Posle originala jedino valja Corteco,ostale su srednja žalost.
 12. NINO BMW

  740d

  Da li neko ko uredjuje ovu stranicu zna da je nemoguće ukucati slovo sh.Ovo nikad i nigde nisam primetio takav propust.
 13. NINO BMW

  740d

  Ova ulja sa slike su istorija.BMW od ove godine ima druga ulja u saradnji sa ellom,pakovanje je u flai tamno plave boje.Ranije je u ova ulja sa slike bio Castrol.BMW je imao problema sa tim uljem,potronja,brže se začepljava DPF filter,brže strada turbina.Zbog toga su sva ulja stara kao sa slike u kojima je bio Castrol stavljena na rasprodaji i mogla su se naći u svakoj buvari je je to ulje jeftinije od većine ostalih marki.Ovo to je ostalo se vie NE PROIZVODI.Veliki broj je sa isteklim rokom upotrebe.